محمد مددی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این استاندارد با مشارکت شرکت سیمان اکباتان تدوین شده و هم اینک در دست بررسی کمیته فنی متناظر مربوطه در سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر سیمان سفید در کشورهای مختلف دنیا به ویژه در آسیا با استانداردهای ASTM 150 و EN 197-1:2011 تولید می شود، افزود: درهیچ یک از استانداردهای یاد شده مقیاس و روش اندازه گیری مهمترین شاخص سیمان سفید، یعنی درجه سفیدی مشخص نشده است.
مددی اضافه کرد: این استانداردها به صورت عمومی برای سیمان خاکستری تدوین شده و در نتیجه تولیدکنندگان مختلف در دنیا مقیاس های متفاوتی را به کار می گیرند.
مدیرکل استاندارد همدان گفت: به عنوان نمونه در ایران و اسپانیا درجه سفیدی سیمان سفید با مقیاس ال استار (*L) که جدیدترین و بروزترین روش است، اندازه گیری و گزارش می شود ولی در هند و دانمارک با مقیاس وای (Y) سنجیده می شود.
وی با اشاره به بازار جهانی سیمان سفید که به ارزش 4.8 میلیارد دلار در سال 2017 رسیده و پیش بینی می شود که تا سال 2023 به رقم 6.6 میلیارد دلار افزایش یابد، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی وجود یک زبان مشترک بین المللی به عبارت دیگر تدوین مقیاس و روش مشترک اندازه گیری درجه سفیدی برای سیمان سفید ضروری است.
مددی با تاکید بر نقش پررنگ استاندراد در حمایت از حقوق مصرف کنندگان یادآوری کرد: تدوین این استاندارد بین المللی موجب می شود، مصرف کنندگان در تمام نقاط دنیا امکان بررسی و مقایسه و انتخاب صحیح داشته باشند.
از ابتدای سال 81 سند استاندارد ملی با مشارکت نخبگان و اعضای هیات علمی دانشگاه های استان همدان تجدید نظر شده که در ارتقای کیفیت و تنوع کالای تولید شده و بروز نمودن استانداردهای ملی بسیار اثر گذار است.
7527/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.