یاسر نانکلی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با گرامیداشت هفته سواد آموزی افزود: بر اساس سرشماری سال 1395 حدود 49 هزارتن از جمعیت بین سن های 10 تا 49 سال اعلام بی سوادی کردند که از این تعداد 16 هزار و 656 تن مرد و 32 هزار و 260 تن زن هستند.
وی با اشاره به اینکه مراجعه برای با سواد شدن نسبت به گذشته کاهش یافته است اظهارداشت: شناسایی افراد بی سواد یکی از مهمترین مشکلات امروز سواد آموزی استان محسوب می شود.
نانکلی عنوان کرد: در حال حاضر علاوه بر برگزاری دوره های سوادآموزی ویژه بی سوادان، دوره های تحکیم و انتقال نیز ویژه حفظ سواد نوسوادان و ادامه تحصیل آنها نیز صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: برگزاری آشنایی با مهارت های هفتگانه ICDL و ایجاد حلقه های کتابخوانی و آشنایی عملی نماز با عنوان نماز کلید بهشت ویژه با سوادان از جمله فعالیت های جدید سوادآموزی می باشد.
سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش همدان اضافه کرد: برای شناسایی بی سوادان، از مدیران مدارس با تحویل گواهینامه های اولیا و همچنین مراکز بهداشتی، زندانها، دهیاران، جهاد کشاورزی، کمیته امداد و بهزیست همکاری داریم.
وی افزایش سطح سواد جامعه، فرهنگ اجتماعی، سواد زندگی، مهارتهای زندگی و افزایش سطح بهداشت فردی و اجتماعی را از مزایای سوادآموزی دانست و افزود: امکانات سواد آموزی به صورت غیردولتی با موسسه های مجاز انجام می گیرد که موجب برطرف شدن بسیاری از مشکلات شده است.
نانکلی ادامه داد: تنها در ناحیه یک آموزش و پرورش همدان کمبود آموزش دهنده مجاز داریم که در صورت استفاده از معلمان بازنشسته یا شاغل این مشکل حل می شود.
وی گفت: هزینه تمام شده برون سپاری دوره های سواد آموزی در سال تحصیلی 98-1397 به ازای هر نفر هشت میلیون و 100 هزار ریال است.
وی در ادامه از برگزاری یادواره پنج شهید سوادآموزی استان در 30 دی امسال خبر داد.
هم اکنون در استان همدان سه مرکز یادگیری محلی در ناحیه یک و 2 و یک مرکز در ندامتگاه همدان دایر است و گسترش مراکز سواد آموزی غیر دولتی از سیاست سازمان نهضت سوادآموزی محسوب می شود.
9904/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.