سرهنگ‌ فیروز سرخوش نهاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: تبلیغ و عرضه اقلام دارویی حتی مجاز در فضای مجازی جرم محسوب می شود.
وی اضافه کرد: تنها پزشکان دارای داروخانه مجاز به تبلیغ دارو در فضای مجازی و ارایه نشانی محل عرضه آن به متقاضیان هستند.
رئیس پلیس فتا همدان افزود: این قبیل سایت ها و گروه های مجازی تبلیغ کننده اقلام دارویی در بیشتر مواقع بستری برای سرقت اطلاعات و سوء استفاده از آنها هستند.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: یک زن جوان با هدف درآمد زائی و افزایش بازدید از گروه تلگرامی اقدام به تبلیغ و عرضه مواد دارویی سنتی و شیمیایی در گروه تلگرامی کرده بود.
وی ادامه داد: پس از انجام یکسری تحقیقات، گرداننده این کانال شناسایی، دستگیر و به مقر پلیس فتا در انتظامی شهرستان همدان منتقل شد.
رئیس پلیس فتا همدان گفت: متهم ابتدا منکر هر گونه فعالیت و عرضه اقلام دارویی در فضای مجازی بود اما پس از دیدن مستندات لب به اعتراف گشود.
سرهنگ سرخوش نهاد با بیان اینکه پرونده متهعم تحویل مرجع قضایی شده است، از شهروندان خواست اقلام دارویی مورد نیاز خود را پس از تجویز پزشک از مراکز قانونی تهیه کنند.
351 فقره پرونده نیمه نخست امسال در پلیس فتا تشکیل شد که 147 متهم به علت کلاهبرداری، برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و مزاحمت اینترنتی دستگیر شدند.
7526//2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.