اسفندیار خزایی شامگاه شنبه در نشست اعضای شورای هماهنگی واحدهای ستادی و شهرستانی منابع طبیعی اظهار داشت: تمامی بخش ها و دستگاه های مسئول در کشور با تقویت اعتبارات حوزه آبخیزداری، هزینه کرد در این بخش را نوعی سرمایه گذاری پایدار بدانند و برای افزایش بودجه این حوزه اقدام کنند.
وی بیان کرد: اجرای طرح های آبخیزداری به عنوان یکی از مهمترین طرح های زیربنایی کشور زمینه ای برای حفظ آب و خاک است.
خرایی منابع طبیعی را بستر حیات و توسعه پایدار دانست و افزود: ایران در کمربند خشک و نیمه خشک خاورمیانه قرار دارد بنابراین مدیریت منابع آب و خاک و توسعه طرح های آبخیزداری، امری ضروری و مهم است.
مدیرکل منابع طبیعی همدان هرگونه هزینه کرد در بخش های منابع طبیعی به ویژه آبخیزداری را نوعی سرمایه گذاری پایدار قلمداد کرد.
خزایی اظهار داشت: چنانچه مصرف آب با گذر زمان به نحو مطلوب مدیریت نشود، به مرور با مشکل خشکسالی و کمبود شدید آب ذخایر سفره های زیرزمینی مواجه می شویم.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از بروز این وضعیت، تقویت و توجه به سرمایه گذاری در حوزه آبخیزداری بسیار لازم و حیاتی است.
وی اجرای طرح های آبخیزداری را یکی از ملزومات تقویت سفره های آب زیرزمینی عنوان کرد و گفت: حفاظت از درختان و منابع طبیعی به فرهنگ و دغدغه همگانی و اهمیت دادن به ارزش های زیست محیطی منابع طبیعی به یکی از مطالبات همگانی مردم تبدیل شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اظهار داشت: اگر افرادی درصدد تخریب منابع طبیعی باشند، مردم با آنها برخورد می کنند.
خزایی افزود: حفظ منابع طبیعی و توسعه طرح های آبخیزداری یکی از نیازهای اساسی مردم در شهرها و روستاها است و می توان در این راستا از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه طرح های منابع طبیعی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: باید با فرهنگ سازی عمیق ، به جایی رسید که مردم خودشان از منابع طبیعی حفاظت و در توسعه طرح ها با منابع طبیعی مشارکت داشته باشند.
به گزارش ایرنا، 154 میلیارد ریال اعتبار طرح های آبخیزداری همدان از محل صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است.
7526/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.