به گزارش ایرنا باب الله فتحی روز سه شنبه در نشست شورای اداری بخش زند ملایر اظهار داشت: این بخش در جایگاه و موقعیت ویژه جغرافیایی قرار دارد و دارای ظرفیت های بسیار مهمی در حوزه های مختلف است.
وی با بیان اینکه بخش زند با 46 روستا، دارای روستاهای مستعدی است افزود: این بخش با مسایل و مشکلاتی همچون آب شرب، انتقال آب کشاورزی و فرسودگی شبکه برق درگیر است که موجب نگرانی روستاییان این منطقه شده است.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: این بخش مشکلاتی در زمینه کمبود معلم و آب آشامیدنی داشت که با کمک نمایندگان مجلس و مسئولان مربوطه پیگیری شد.
فتحی بیان کرد: با توجه به اینکه واحدهای بزرگ صنعتی همچون در این منطقه وجود دارد و زمینه اشتغال خوبی را مهیا کرده است، برای حل مشکلات این بخش باید گام های بلندتری برداریم.
وی با بیان اینکه زنگنه تنها شهر بدون کتابخانه استان است اظهار داشت: در حال حاضر یک مجموعه فرهنگی در این شهر در حال ساخت است که یک طبقه آن برای کتابخانه در نظر گرفته شده و بزودی راه اندازی می شود.
بخشدار بخش زند نیز با بیان اینکه این بخش در سال 82 به مرکزیت شهر زنگنه تاسیس شد اظهار داشت: تمامی روستاهای این بخش از نعمت آب آشامیدنی، تلفن و گاز برخوردار هستند و تنها یک روستا به دلیل کمی جمعیت هنوز گازرسانی نشده است.
حمید امیدی ادامه داد: 95 درصد راه‌های روستایی این بخش آسفالت شده است و 24 روستا نیز زیر پوشش شبکه آبرسانی روستایی هستند.
وی به فعالیت 38 باب مدرسه با 874 دانش‌آموز در این بخش اشاره و بیان کرد: از سال 95 تاکنون از محل طرح تحول نظام سلامت هفت خانه بهداشت و سه درمانگاه در بخش زند نوسازی و تجهیز شد.
رئیس شورای اسلامی بخش زند نیز خواستار توجه جدی مسئولان برای حل مشکلات این بخش شد و بحران کمبود آب و هدر رفت آب شرب و انتقال آب در بخش کشاورزی را 2 مشکل جدی عنوان کرد.
داود شاملو افزود: با توجه به بالا بودن قیمت لوله انتقال آب، تمامی طرح های عمرانی کشاورزی در زمینه لوله گذاری تعطیل شده است.
وی مشکلات زیست محیطی، نبود نمایندگی برخی دستگاه های اجرایی، تعطیلی سرویس های مدارس، فرسودگی شبکه برق، ورود غیرمجاز عشایر در سطح بخش و پایین بودن حقوق و مزایای و اعتبارات دهیاری ها را از دیگر مشکلات بخش زند برشمرد.
شاملو با تاکید بر اینکه مکانیزه نبودن جمع آوری زباله در این بخش مشکلات زیست محیطی را به وجود آورده است ادامه داد: این بخش تازه تاسیس نیازمند افزایش اعتبارات و نگاه ویژه مسئولان است تا بتوانیم از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری کنیم.
رئیس شورای شهر زنگنه نیز اظهار داشت: این شهر در موقعیت جغرافیایی ویژه ای قرار گرفته است و محل تردد زائران عراق و کربلا است.
بانو آزموده متوقف شدن برخی ساخت و سازها در شهر توسط راه و شهرسازی، کمبود امکانات، تجهیز نبودن سالن های ورزشی و نداشتن مربی ورزشی، فرسوده بودن خطوط برق و قطعی گیرنده های دیجیتال را از جمله مشکلات این شهر عنوان کرد و خواستار رفع آنها شد.
وی همچنین خواستار ارتقای پاسگاه زنگنه به کلانتری و ایجاد یک واحد قضایی در این شهر شد و افزود: با وجود اینکه 800 مترمربع زمین به صورت رایگان در اختیار اداره برق قرار گرفت و مجور نیز صادر شد، اما هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است.
در این نشست که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان برگزار شد، وی بر لزوم حل مسایل و مشکلات بخش زند در سطح شهرستان و استان تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، بخش زند دارای 10 هزار و 19 تن جمعیت در قالب یک هزار و 400 خانوار است که از سال 82 به مرکزیت شهر زنگنه به بخش تبدیل شد.
در مجموع سه دهستان در قالب 46 روستا در این بخش وجود دارد.
7528/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.