جمشید سالاری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اجرای طرح های مقابله با بیابان زایی جزو طرح های محوری اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور است.
وی افزود: بیشترین سطح کانون ‌های بحران فرسایش بادی را در شهرستان جاسک شاهد هستیم که به همت دولت مردان تدبیر و امید 15 میلیارد ریال اعتبار برای مالچ پاشی بیابان های این شهرستان اختصاص یافته است.
سالاری خاطر نشان کرد: با وقوع پدیده بیابان زایی، فرسایش بادی و تپه های ماسه ای افزایش پیدا کرده و امنیت غذایی و امنیت زیستی انسان ها مورد تهدید قرار می گیرد و بیماری های تنفسی را افزایش می دهد.
وی با بیان اینکه شهرستان جاسک 14 کانون فرسایش بیابانی با مساحت 150 هزار هکتار دارد، اظهار کرد: در سال های گذشته اقدام های خوبی در نهال کاری و ایجاد لایه رسوب گیر انجام شده و در چند سال اخیر به علت نبود مالچ، تثبیت شن های روان دچار کندی شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک از آبگیری سازه سنگی ملاتی نگر شرقی این شهرستان خبر داد و گفت: ورود سامانه بارشی در روزهای اخیر در شهرستان جاسک باعث آبگیری این سازه سنگی ملاتی به میزان 100 هزار متر مکعب شد.
سالاری افزود: آبگیری این سازه علاوه بر کنترل سیل در تقویت سفره های زیرزمینی و چاه های پایین دست، تامین آب شرب دام های منطقه و به طور کلی مقابل با خشکسالی نقش مهمی دارد.
شهرستان جاسک با 58 هزار نفر جمعیت در 300 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7199/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.