به گزارش ایرنا، ابراهیم انصاری لاری روز پنجشنبه در هفدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور افزود: جزیره کیش می تواند بستری برای ایجاد نظام ارزشیابی و سنجش کیفیت و تا چند سال آینده شهری خلاق تبدیل شود و اقداماتی که در کشور کمتر به آنها پرداخته شده است در جزیره کیش اجرایی شود.
وی درباره تبدیل کیش به قطب آموزش عالی در حوزه توریسم و ایجاد مدارس تخصصی در موضوعات مختلف اعلام آمادگی کرد و گفت: جزیره کیش می تواند محل ایجاد دانشگاه های بدون مرز باشد و در خصوص رفع موانع و تامین زیر ساخت ها آماده هرگونه همکاری هستیم تا مراکز عالی علمی بتوانند در این جزیره فعالیت های مفید بین المللی داشته باشند.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد درآمد پایدار در جزیره کیش افزود: تا کنون محل درآمدزایی در جزیره کیش فروش اراضی این منطقه بود در حالیکه زمین با توجه به محدودیت، ثروت این جزیره است و باید هزینه های این جزیره از محل درآمد پایدار تامین شود.
مدیر عامل منطقه آزاد کیش تصریح کرد: بهسازی و نوسازی ناوگان هواپیمایی کیش و آغاز پروازهای مسقط - کیش از جمله اقداماتی است که با هدف تامین زیرساخت های ارتباطی در حال انجام است و چنانچه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در زمینه توسعه فعالیت های بین المللی خود در جزیره کیش اقدام و برنامه ریزی کنند برای همکاری همه جانبه آماده فراهم کردن زیرساخت های لازم هستیم.
انصاری لاری در ادامه خاطر نشان کرد: اگر امروز در کشور ما سطحی از توسعه وجود دارد مرهون آموزش عالی کشور است.
وی به اهمیت علم اندوزی و ترویج دانش در دین مبین اسلام اشاره و اظهار کرد: جایگاه امروز کشور از نظر توسعه ملی مرهون تلاش های آموزش عالی و زحمات اساتید و نام آوران عرصه علم و دانش کشور است.
وی تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد کیش آمادگی دارد با تشکیل کنسرسیوم و ایجاد هم افزایی، زمینه ای فراهم کند تا در جزیره کیش که از نظر شرایط، قوانین، فرهنگ، آداب و تمرکز و یکپارچگی مدیریت و تصمیم گیری از مزیت های بیشتری برخوردار است ایده هایی که در حوزه آموزش عالی کشور وجود دارد را تحقق بخشد.
انصاری لاری گفت: نکته حائز اهمیت در خصوص دانشگاههای مستقر در جزیره کیش این است که بتوانند شان بین المللی بودن را حفظ کنند و برای شعبه بین المللی بودن باید شاهد ارتباط معنادار و عمیق در حوزه دانش در سطح بین المللی باشیم.
وی یاداور شد: البته وجود هر شعبه و شاخه ای از دانشگاهها در جزیره کیش مغتنم است اما فلسفه وجودی این دانشگاهها بخش بین المللی آنهاست و انتظار ما این است دانشگاههای مستقر در کیش در حد یک کلاس جهانی مقبول ظاهر شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: از هر طرح و برنامه ای در این زمینه استقبال می کنیم و اگر این اتفاق در حوزه دانشگاهها روی دهد آماده هستیم تمامی امکانات و ظرفیت های کیش را در اختیار این حرکت عمیق علمی قرار دهیم و در این حوزه همه مسئولان منطقه آزاد کیش هم آماده همکاری همه جانبه و ارائه خدمات به توسعه آموزش عالی کشور که بستر تحول و توسعه ملی است هستند.
گفتنی است در این اجلاس روسای تمامی دانشگاه های سطح یک کشور در خصوص ارتقاء سطح کیفی فعالیت های مراکز آموزش عالی و تعامل با مراکز علمی بین المللی با بهره گیری از ظرفیت های منطقه آزاد کیش به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سالانه بیش از یک میلیون و 700 هزار گردشگر داخلی و خارجی از این جزیره مرجانی بازدید و از ظرفیت های مختلف طبیعی ،تفریحی و گردشگری آن استفاده می کنند.
جزیره کیش با مساحت 91.5 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 40 هزار نفر در 18 کلیومتری کرانه جنوبی ایران در محدوده شمالی آب های نیلگون خلیج فارس واقع است و از نظر تقسیم بندی سیاسی و اداری کشور، در محدوده استان هرمزگان و شهرستان بندر لنگه قرار دارد.
6993/7408
خبرنگار: اکبر بهاروند ** انتشار: محمد جهانگیریان
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.