ابراهیم طغرلی عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: یکی از مشکلات جدی هرمزگان، تصادف ها و تلفات انسانی ناشی از برخورد با احشام به ویژه شترهای سرگردان در جاده های استان است.
وی افزود: در همین راستا و به منظور پیشگیری از تصادف ناشی از برخورد با احشام در جاده های استان و کاهش تلفات ناشی از آن طرح پلاک کوبی شترها در استان در دستور کار قرار گرفته است.
مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یاد آور شد:هم اکنون یک هزار و 700 نفر شتر در استان پلاک کوبی شده اند
طغرلی اظهار کرد: در این طرح یک پلاک شناسایی حاوی یک کد 15 رقمی بر روی شتر نصب می شود که تمام اطلاعات شتر و مالک شتر بر روی سامانه ای خاص و آنلاین ثبت می شود و تمام این اطلاعات برای اداره های ذینفع قابل دسترسی است.
طغرلی گفت: علاوه بر کمک به کاهش تصادف های جاده ای ناشی از برخورد با احشام، تهیه اطلاعات ژنتیکی دام کشور، ردیابی دام از مزرعه تا کشتارگاه ، کنترل قرنطینه ای داخل کشور ، اجرای طرح های تحقیقاتی اصلاح نژاد دام ، کنترل بیماری های واگیردار و انگلی ، تسهیل در واردات و صادرات دام و ثبت و احراز مالکیت، از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
در شرق استان هرمزگان باتوجه به شرایط کویری و جغرافیایی، برخی روستاییان با پرورش شتر معیشت خود را می گذرانند که بیشتر این شترها در بیابان ها رها شده و با حرکت در جاده، حادثه آفرین می شوند.
هم اکنون 21 هزار نفر شتر در استان هرمزگان وجود دارد.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.