محمد پور طرق روز دوشنبه درمصاحبه با ایرنا افزود: طرح هویت دار کردن شترها در هرمزگان با هدف تهیه آمار دقیق از جمعیت، پراکنش، نژاد و گونه این دام انجام می شود.
وی بیان داشت: تهیه اطلاعات ژنتیکی دام کشور، ردیابی دام از مزرعه تا کشتارگاه، کنترل قرنطینه ای داخل کشور ، اجرای طرح های تحقیقاتی اصلاح نژاد دام، کنترل بیماری های واگیردار و انگلی، تسهیل در واردات و صادرات دام و ثبت و احراز مالکیت از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: این طرح که تا پایان سال جاری ادامه دارد، بیشتر در شهرستان های میناب، جاسک و سیریک انجام می شود.
پور طرق خاطرنشان کرد: شتر به عنوان یک ظرفیت مناسب می تواند در راستای ایجاد اشتغال و ثروت و صادرات موثر باشد.
طبق اعلام مدیر امور دام جهاد کشاورزی هرمزگان، برای اجرای طرح هویت دار کردن شترها در این استان، 180 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک داریی استان هزینه شده و در مرحله نخست در شهرستان های جاسک، سیریک و میناب اجرا می شود.
در شرق استان هرمزگان با توجه به شرایط کویری و جغرافیایی، برخی روستائیان با پرورش شتر معیشت خود را می گذرانند که بیشتر این شترها در بیابان ها رها شده و با حرکت در جاده، حادثه آفرین می شوند.
جاده میناب به جاسک، سیریک و بشاگرد به علت تردد حیوانات اهلی به ویژه شتر‌های سرگردان و بدون چوپان، از جاده های پرخطر استان هرمزگان است و هر سال مواردی از تصادف های منجر به فوت و مصدومیت در این جاده گزارش می شود.
استان هرمزگان بیش از 20 هزار نفر شتر دارد.
7195/ 6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.