به گزارش جمعه ایرنا، محمد سعید نژاد نشست شورای اداری بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: سیاست کلی در این راستا اجتناب از انبارسازی خواهد بود و چشم اندازی که برای این اراضی پیش بینی شده ایجاد محلی برای ارزش افزوده کالا با نگرش به توسعه ترانشیب خواهد بود.
وی ادامه داد: کشور جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن سواحل و دسترسی به آبهای آزاد دارای ظرفیت های است که برای هر کشوری حسرت و برای ما نعمت است و این ظرفیت ها می تواند موتور محرک اقتصاد کشور و پایه و بستر مورد استفاده ی بسیاری از صنایع باشد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: بسیاری از صنایع می بایست در کنار بنادر احداث می شد که این صنایع در نقاط دیگر کشور انجام شده و این امر امروز مشکلات زیست محیطی را به دنبال داشته است.
سعیدنژاد افزود: بندر شهید رجایی به لحاظ شرایط ژئو پلیتیک در یک جای بی نظیر واقع شده که بعد از برجام توفیقات قابل توجهی در این بندر صورت گرفته و روند استمرار این اقدامات نیازمند گذشت زمان بیشتر است.
وی یاد آور شد: یکی از سیاست های سازمان بنادر و دریانوردی توسعه مراکز و امکان جذب گردشگر و توریست است که در این راستا فعالیت ها با سرعت شتابانی در حال انجام است.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با قدردانی از فعالیت های انجام شده در بندر شهید رجایی گفت:زیر ساخت های این سه عنصرساختاری، عملکرد مدیریتی و رفتاری می بایست متناسب با نیروهای انسانی ایجاد شود.
محمد آشوری افزود: هماهنگی این زیر ساخت ها تقویت شود وفعالیت یکسانی بین دستگاه های ذیربط وجود داشته باشد و اگر اختلاف نظری در این بین به وجود آید، این آمادگی وجود دارد که در حوزه های ملی با تشکیل جلساتی در راستای رفع آن اقدام شود.
مدیرکل بنادر ودریانوردی هرمزگان گفت:با اقدام ها ی خوب در سازمان بنادر، تردد شناورها به ویژه با اندازه های بزرگ افزایش یافته لذا بایستی متناسب با توسعه فیزیکی و پسکرانه می بایست بخش دریایی نیز توسعه یابد.
اله مراد عفیفی پور افزود: فعالیتدر بنادراین استان 24 ساعته است وضرورت ایجاب می کند که دستگاه های همکار نیز با افزایش ساعت کاری در فرایند فعالیت مراجعین، تسهیل به وجود آورند.
وی تصریح کرد: حجم پروژه های در حال سرمایه گذاری در مجتمع بندری شهید رجایی با احتساب تجهیزات، حدود 3 هزار میلیارد تومان است.
بندر شهید رجایی دروازه طلایی اقتصاد ایران است که 53 درصد صادرات و واردات، 70 درصد ترانزیت و تخلیه و بارگیری حدود 85 درصد کالاهای کانتینری در سطح کل بنادر کشور را پشتیبانی می کند.
بندر شهید رجایی با 18 دستگاه گنتری کرین (جرثقیل غول پیکر جهت تخلیه و بارگیری کانتینری) و 40 پست اسکله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران است.
بندر شهید رجایی در 23 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
6048
انتشار دهنده : خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.