اسلام بهرامی شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در سالجاری به منظور بهره برداری از محصولات فرعی جنگلی و مرتعی در سطح استان، 3 قرارداد بهره برداری 87 تن آویشن با شرکت های تعاونی عضو اتحادیه منابع طبیعی استان امضا شد.
وی بیان داشت: در شهرستان میناب قرارداد بهره برداری30 تن آویشن از مراتع دارای پوشش شهرستان بسته شد که تاکنون 7920 کیلوگرم از محصول برداشت شده به بازار استان های آذربایجان غربی و ایلام عرضه و از محل بهره برداری این میزان محصول 250 میلیون ریال به حساب دولت واریز شد.
این مسئول اظهارکرد: در شهرستان حاجی آباد هم جهت بهره برداری 17 تن آویشن عقد قرارداد صورت گرفت که تاکنون 3هزار کیلوگرم برداشت و به استان آذربایجان غربی عرضه شده است و میزان 75 میلیون ریال به حساب دولت واریز شد.
بهرامی بیان داشت: در شهرستان رودان جهت بهره برداری میزان 40 تن آویشن در سطحی معادل 7067 هکتار عقد قرارداد صورت گرفت که تاکنون میزان 770 کیلوگرم آویشن برداشت و به استان قم عرضه شده است و در این هم خصوص مبلغ 20 میلیون ریال به حساب خزانه دولت واریز شده است.
رئیس اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان اظهارکرد: فصل بهره برداری از آویشن در استان از اول فروردین تا نیمه خرداد ادامه دارد که پیش بینی می شود حدود 80 تن آویشن برداشت شود.
وی تاکیدکرد: هرگونه برداشت از گیاهان دارویی در مراتع، نیاز به دریافت مجوز بهره برداری از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری دارد و میزان مجاز برداشت بدون مجوز بهره برداری فقط 3 کیلوگرم ، جهت استفاده خانوار بوده و برداشت بیش از آن تخلف محسوب گردیده و با متخلفان مطابق قانون برخورد می گردد.
هرمزگان دارای 250 هزار هکتار رویشگاه گیاهان با قابلیت دارویی، صنعتی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی است.
بیشترین داروهای گیاهی در استان هرمزگان شامل آویشن، آنغوزه، گیشدر، بادام کوهی، بنه، پونه، مور خوش، مور تلخ، کلپوره ، لگجی و آلوئه ورا است.
وسعت مراتع هرمزگان چهار میلیون و 93 هزار هکتار است.
968 هزار خانوار مرتع دار از مراتع استان هرمزگان بهره برداری می کنند.
7195/2094
خبرنگار: رقیه غلامی زاده**انتشار دهنده: هومن محمدکرمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.