مرتضی رحمانی موحد چهارشنبه در حاشیه بازدید از کشتی تفریحی داریوش در بندرعباس در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: همچنین 35 میلیون نفر شب اقامت و 48 هزار مورد بازرسی و نظارت از مراکز خدمات دهنده به مسافران نوروزی در کشور ثبت شد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا در خصوص بهره گیری مردم از چادر برای اقامت در مدت سفر خود، گفت: مردم از اجبار چادرها را برای اقامت خود در مدت سفر بکار می گیرند و خواهان ارائه خدمات بسیار ارزان هستند که این امکان پذیر نیست.
معاون گردشری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: سفر همیشه و در همه جای دنیا برای مسافران هزینه داشته و دارد و فرهنگ سفر باید اصلاح شود.
رئیس ستاد تسهیلات سفر کشور افزود: برای اصلاح سفر و نهادینه کردن فرهنگ سفر، انجام سفرهای مسئولانه و درست طرحی با وزارت آموزش و پرورش با عنوان همیار گردشگری از سال گذشته آغاز شده است.
رحمانی موحد ادامه داد: این طرح که منشور آن تهیه و اهداف آن مشخص شده از سال جاری در 460 مدرسه کشور به صورت آزمایشی اجرا می شود.
به گفته معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دانش آموزان هفت تا 17 ساله شرکت کننده در این طرح هنگام رسیدن به سن سفر و ازدواج تبدیل به محور سفرهای مسئولانه می شوند.
رئیس ستاد تسهیلات سفر کشور اظهار داشت: برای آنکه مسافران و گردشگران در طول سفرهای خود با جاذبه ها و مکان های گردشگری مسیر آشنا شوند نقشه جی آی اس گردشگری با همکاری سازمان نقشه برداری در حال تهیه است.
رحمانی موحد ادامه داد: جاذبه های گردشگری و واحدهای خدماتی بین 2 شهر و 2 مرکز استان و یا هر مسیر دیگری در این نقشه مشخص شده که با پایان آماده سازی آن در سال جاری گردشگران و مسافران می توانند از آن استفاده کنند.
وی بیان کرد: البته نقشه گردشگری 31 استان سال گذشته آماده و چاپ شد و علاوه بر آن بر روی وبگاه http://www.09629.ir قابل دسترسی است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: برای توسعه گردشگری راهبردهای مختلفی در دولت یازدهم پیش گرفته شد که می توان به جذب گردشگر خارجی، توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی، توسعه و گسترش زیرساخت ها و بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.
رحمانی موحد افزود : فعالیت های مختلفی برای هر کدام از برنامه ها در طول چهار سال دولت یازدهم پیش بینی شده که در حوزه های آموزش ، فرهنگ ساری، بازاریابی، نظارت، ساماندهی، استفاده از مزیت های گردشگری تخصصی بوده اند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: همکاری های لازم بین بخشی متناسب هر موضوع آغاز شده است به عنوان مثال در حوزه گردشگری سلامت، شورای راهبری گردشگری سلامت با حضور وزارت بهداشت و خارجه ، کارگروه ساماندهی در زمینه گردشگری مذهبی ایجاد شده و کمیسیون امنیت و توسعه پایدار کویر در زمینه طبیعت گردی تشکیل شده است.
3219/6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.