به گزارش خبرنگار ایرنا، بهروز اکرمی یکشنبه درهجدهمین نشست کارگروه ملی ساماندهی سواحل، ‌بنادر و جزایر که به همراه نهمین نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل هرمزگان و سومین نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال و اراضی ملی و منابع طبیعی هرمزگان به طور مشترک برگزار شد، عنوان کرد: خروجی کارگروه ویژه مرز و سواحل باید ارتقا معیشت زندگی مردم باشد و در این راستا باید در این نشست‌ها راهکار ارائه شود.
وی با بیان اینکه بخش عظیمی از معیشت مردم هرمزگان در ساحل و دریا تامین می‌ شود، تصریح کرد: تا زمانی که نتوانیم جدایی بین قاچاق و معیشت مردم را مدیریت کنیم مشکلات این حوزه تداوم خواهد داشت.
معاون سیاسی ، امنیتی واجتماعی استانداری هرمزگان با بیان از 17 جزیره کشور 14 جزیره در هرمزگان قرار دارد، یادآور شد: تاکنون اقدامات خوبی در حوزه عمران جزایر صورت گرفته اما عملیاتی کردن اسناد بالادستی نیازمند سرعت بیشتری در کار است.
اکرمی بیان داشت: هرمزگان با برخورداری از دو هزار کلیومتر ساحل که 38 درصد از کل نوار ساحلی کشور است، مهمترین استان ساحلی کشور به شمار می‌ رود.
اکرمی همچنین خواهان تعیین تکلیف سازه های غیرمجاز ایجاد شده در حریم سواحل هرمزگان شد و بر لزوم اجرای قانون و جلوگیری از ساخت سازه های غیرقانونی در محدوده ساحل تاکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 135 خور در هرمزگان وجود دارد که خواهان مدیریتی جداگانه است چرا که این خورها هم می ‌توانند به شکل ظرفیت و هم به عنوان تهدید مطرح باشند.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.