به گزارش ایرنا ، سعید جلیلی در همایش بزرگداشت یوم الله 9 دی در دومین گردهمایی انقلابیون جوان هرمزگان افزود: فتنه اینست که اگر دشمن در سطح جهان اسلام هراسی و در سطح منطقه ایران هراسی می کند ، عده ای نیز در داخل با کمک رسانه های بیگانه مردم را از تفکر انقلاب اسلامی و حاملان تفکر انقلابی می ترسانند و می گویند اگر اینها روی کار بیایند جنگ می شود.
جلیلی گفت: در حالی که تفکر انقلابی ، کشور را از جنگ دور کرده و چنان امنیتی ایجاد کرده که دشمن بعد 28 سال از دوران جنگ تحمیلی جرات نزدیک شدن به مرزهای ما را ندارد و این امنیتی است که ما برای آن نگران بدعهدی دشمن نیستیم و روی کاغذ انجام نشده است ، بلکه واقعی و ملموس است.
وی اضافه کرد: امروز یک فرصت بزرگی در اختیار ملت ایران است ، ملت ما یک حافظه تاریخی مثبت دارد ، امتحانات بزرگی را پشت سر گذاشته که موجب قدرت و اقتدار ملت ایران شده است و باید بتوانیم از این قدرت استفاده کنیم تا از فتنه ها با موفقیت عبور کنیم.
وی یادآورشد: هرجا اختلاس ، رشوه و دزدی وجود دارد نتیجه دور شدن از تفکر انقلابی است و باید به این تفکر بازگشت زیرا تفکر انقلابی است که مانع مفاسد و مشکلات است.
این فعال سیاسی تاکید کرد: طبق اظهارات ایالات متحده آمریکا که گفته است ما هر آنچه در توان داشتیم علیه ملت ایران انجام دادیم که از جمله تهدیدهای فلج کننده بود که بعد از 9 دی 88 اعلام کردند اما از آن خطرناک تر تحلیل های فلج کننده است و این که سرمایه و توانمندی ما محدود است و این ها یعنی فتنه جدید.
وی گفت: دشمن بداند ملت ایران توانمندی های بسیار زیادی دارد و یک فرصت عظیمی در اختیارش است و همین استان هرمزگان را می توان دید که چه فرصت ها و توانمندی های بزرگی در عرصه های مختلف از طلای سیاه گرفته تا ظرفیت شیلات، صنایع و معادن ، کشاورزی و دریا که هر کدام می تواند یک محور اقتصادی بزرگ ایجاد کند و از همه مهم تر نیروهای موفق پای کار هستند.
* فتنه اصل و قدرت نظام را تهدید می کند
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد : یکی از بحث های مهمی که دشمنان داخلی و خارجی در شکل گیری فتنه دنبال می کند ، اینست که توانمندی ها و قدرت نظام را تهدید و تحقیر کنند و درواقع اصل نظام را هدف گرفته اند.
جلیلی اذعان داشت: فتنه به معنای در آمیختن حق و باطل است و دشمن فهمیده برای مردمی که برای حق قیام کرده اند باید حق و باطل را بهم آمیخته کند تا در ایمان مردم تردید و شک ایجاد کند.
وی یادآورشد: امروز فتنه جدید غبارآلود کردن توانایی های یک ملت است ، فتنه جدید این است که می گویند 'ما نمی توانیم ' و می خواهند هزینه ها را زیاد جلوه دهند و در مقابل دستاوردهای ملت را بپوشانند و کوچک جلوه دهند.
جلیلی گفت: براساس آیات قرانی همه انسان ها به لحاظ فردی و اجتماعی همواره در معرض آزمایش و فتنه های گوناگون قرار دارند و 9 دی نیز برای ملت ایران یک آزمایش بزرگ الهی بود که از آن سربلند بیرون آمد اما اهمیت چنین نشست هایی نیز این است که فتنه های جدید چیست ؟ و دشمن از چه راهی می خواهد حق و باطل را درهم بیامیزد تا ما را دچار تردید کند.
وی تاکید کرد: انسان ها در هر امتحانی که موفق شوند ، ارتقاء پیدا می کنند و افتخار ملت ایران اینست که در همه این سال ها از امتحان های مختلف سربلند بیرون آمده است.
این فعال سیاسی یادآورشد: یکی از تلاش هایی که از سوی دشمن بسیار انجام می شود اینست که حافظه تاریخی یک ملت را از آن بگیرد و مقام معظم رهبری از دوران دفاع مقدس یاد می کند که جنگ گنج است و این همان حافظه و سرمایه ملی ماست و از این سرمایه باید استفاده کنیم .
وی خاطرنشان کرد: اگر امروز امنیت داریم برای اینست که ما سرمایه هشت سال دوران دفاع مقدس را داریم و امروز بعد از سالها کسی جرات نمی کند به شما و مرزهای شما تعرض کند و وقتی آن را الگو کنیم دیگر سرزمین های دور دست نیز از آن الگو می پذیرند.
وی گفت: فتنه یعنی غبارآلودکردن موضوع اصلی که با موضوع موهوم پوشانده شود و فتنه یعنی توجه به کنسرت جایگزین حقایق کرسنت شود و فیلترینگ جایگزین ارائه گزارش درباره میزان استفاده از فضای مجازی برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال و افزایش صادرات است.
جلیلی افزود: امروز دشمنان هم به قدرت ملت ایران اذعان دارند اما عده ای نمی خواهند این واقعیت را بپذیرند. مثلا برخی می گویند نیروگاه هسته ای چه فایده ای دارد؟ اصلا چرا هسته ای شدیم؟ فتنه جدید این است که تلاش می کنند تا رفتار دشمن را توجیه کنند و آن را بپذیرند و مردم را از مقاومت بازدارند.
وی گفت: مقام معظم رهبری بارها هشدار داده است که من به این امر خوشبین نیستم چرا که مسائل هسته ای بهانه است و اینها اصل توانمندی های نظام و قدرت و اقتدار ملت ما را نشانه گرفته اند و این مبتنی بر یک حقایق تاریخی است.
وی افزود: به همین خاطر در سال 88 برخی حرف های عجیب زدند که در مثال گفته شد دختری به نام ترانه موسوی را شکنجه کرده و بعد جنازه او را سوزانده اند! اما بعد که پیگیری شد و چنین جنازه ای یافت نشد ، مشخص شد در کل چند نفر به این اسم وجود دارند که هیچ کدام چنین اتفاقی برایشان نیفتاده است.
وی ادامه داد: یا در یک مورد دیگر مدعی شدند دختر یک جانباز به نام سعیده پورآقایی از منزلش دزدیده شده و شکنجه و کشته شده است! و حتی در مجلس ختم او نیز سران فتنه شرکت کردند اما بعد مشخص شد قضیه آن فرد به خاطر یک اختلاف خانوادگی از منزل فرار کرده و بعد مدتی هم به منزلش برگشته است.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: آن چیزی که باید در این جمع یادآورشوم اینست که امروز چه فتنه های دیگری ممکن است در حال شکل گیری باشد و چگونه ممکن است غبار بر یک حقیقی کشانده شود و دچار تردید کند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه در آمد هند از فضای مجازی در سال 80 میلیارد دلار است اما سهم ما فقط 100 میلیون دلار است که تقریبا هیچ محسوب می شود، گفت و این از بدعهدی های استکبار است و این خود از فتنه های جدید است و این از موضوعات واقعی است.
جلیلی با تاکید بر اینکه وقتی این حقایق برای مردم روشن شد ، حماسه 9 دی توسط ملت رقم خورد، افزود: تفاوت فتنه با بحران همین جاست که در بحران باید به هر قیمت ولو با انواع ابزارهای امنیتی نظم و تعادل جامعه را برگرداند ولی در فتنه، باید طوری هدایت کرد تا مردم نسبت به حقیقت روشن شوند.
وی در پایان در پاسخ به سوالات مردم که گفته اند چرا سران فتنه مجازات نمی شوند ، باید گفت: که 9 دی 88 بهترین محاکمه برای سران فتنه بود که در دادگاه مردمی توسط افکار عمومی محاکمه شدند.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده : خلیل تنیده
منبع : ایرنا
- کدخبر: 556743
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد