عبدالرسول دریایی روز پنجشنبه در نشست ویدئو کنفراس مدیران کل استان ها افزود: سال گذشته همچنین ۳۰۰هزارتن آبزی صید ازآبهای استان به همت صیادان شد که در برنامه ریزی های صورت گرفته امسال این مقدار به ۳۱۰هزارتن خواهد رسید.
وی بیان داشت: یکی دیگر از برنامه های سال جهش تولید، افتتاح ۴۲ طرح شیلاتی شامل، ۳۹طرح آبزی پروری و ۳طرح در بخش صید و صیادی است.
سرپرست شیلات هرمزگان اظهار کرد: همچنین امسال در بخش پرورش میگو ۱۴طرح پرورش، ۱۱طرح تکثیر، ۴طرح برق رسانی به سایت های پرورشی، ۹ طرح پرورش ماهی در دریا و یک طرح تکثیر این نوع آبزی با اشتغال ۱۸ هزار و ۳۲ نفر به بهره برداری می رسد.
دریایی، تامین مولدین میگو بدون بیماری، تخصیص ارز دولتی برای تامین سازه های قفس و بچه ماهی، تهیه غذای لارو، تامین اعتبار برق رسانی به سایت های پرورش، صید غیر مجاز، شیوع بیماری کرونا، کمبود اعتبار و تجهیزات یگان حفاظت منابع شیلات هرمزگان را بخشی از مشکلات پیش روی توسعه شیلاتی هرمزگان عنوان کرد.
استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.