رییس حوزه هنری هرمزگان گفت: غراب شیطان یکی از اسطورههای آیینی و سنتی استان هرمزگان محسوب میشود و این نمایش نیز توسط هنرمندان واحد نمایش حوزه هنری هرمزگان تولید شده است.
انوشیروان پیشدار روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: جشنواره «جایزه بزرگ سرو» توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با هدف جریانسازی سالم و تقدیر از فعالان حوزه تئاتر مقاومت و برجستهسازی آثار نمایشی حوزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار میشود.
وی ادامه داد: نمایش «غراب شیطان» مهرماه سال گذشته(۹۸) نیز در بخش مسابقه صحنهای در میان ۱۲ اثر انتخابی توسط داوران بازبین بیست و دومین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر قرار گرفت.
رییس حوزه هنری هرمزگان در خصوص موضوع این نمایش نیز گفت: به اعتقاد مردم منطقه کشتی ای وجود داشته است که اجنه در آن زندگی میکردند و دریانوردان را به بهانههایی مورد آزار قرار میدادند و در این زمان که غراب شیطان میآمد صیادان نباید به دریا میرفتند.
پیشدار ادامه داد: دهیر با تعدادی از دوستان خود در بحبوحه جنگ از هرمز به قصد خرمشهر با لنجی به دریا میزنند، اما مردم هرمز نمیدانند و فکر میکنند برای صید رفتند.
رضا گشتاسب نویسنده «غراب شیطان» با توجه به خرده فرهنگها داستان را نوشته و آن را با دفاع مقدس ارتباط داده است، در این داستان گروهی از هرمزگان به سمت خرمشهر روانه میشوند و در این مسیر اتفاقاتی رخ میدهد که در نهایت آنها به غراب شیطان برمیخورند و حوادثی که در این راه در انتظار آنهاست روایت میشود.
در نمایش «غراب شیطان» جعفر قاسمی، فرشاد اسلامی، داوود رمضانزاده، احمد رنجبرنیا، قنبر نژادسبحانی، حسین اصیلی، شیرزاد عشقی، امیرحسین قوسی، مهرداد ذاکری، شیوا قاسمی، رومینا احمدیپور و فاطمه احمدینسب نقشآفرینی میکنند.
«پنت گراز»، «چادری برای نجیمه» و «آقای قاضی صدایم را می شنوید؟» از دیگر آثار نمایشی حسن سبحانی مینابی کارگردان غراب شیطان است.