مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در فروردین ماه امسال مردم استان بیش از ۱۰ میلیون و ۷۵۹ هزار مترمکعب آب مصرف کردند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
امین قصمی افزود: اگرچه در یکی دو ماه اخیر شاهد بارندگی های خوبی در استان بودیم و اندکی از تنش آبی استان کاسته شده، اما در صورتی که مردم نسبت به مصرف بهینه آب اهتمام لازم را نداشته باشند، احتمال قطعی آب و یا افت فشار در روزهای گرم تابستان وجود دارد.
وی ادامه داد: ما از مردم استان خواستاریم تا در کنار توجه ویژه به رعایت نکات بهداشتی، نسبت به مقوله صرفه جویی نیز حساسیت داشته باشند تا تابستانی بدون مشکل کم آبی را سپری کنیم.
قصمی تاکید کرد: محدودیت منابع آبی یک دغدغه همگانی است و با توجه به تداوم بیش از دو دهه خشکسالی در استان، باید صرفه جویی در اندیشه ی ما نهادینه شود و در رأس امور قرار گیرد.
شستشوی ۲۰ ثانیه ای دستها آری، مصرف بی رویه آب خیر
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز رعایت توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از بیماری کرونا را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: برخی از مردم به هنگام شستشوی دستها، شیر آب را به صورت بی رویه باز می گذارند که این مساله موجب هدررفت این ماده حیاتی می شود.
دکتر فاطمه نوروزیان تصریح کرد: در هر بار شستشوی ۲۰ ثانیه ای دست ها، ابتدا باید دست ها را خیس کرده و به مدت ۲۰ ثانیه با کف صابون آن ها را به هم مالید و در پایان آنها را آب کشید، اما برخی فکر می کنند در تمام این مدت ۲۰ ثانیه شیر آب باید باز باشد.
وی شمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان تا تاریخ چهارم اردیبهشت را ۵۹۴ نفر اعلام کرد.
ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.
ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروسها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود و در معمولیترین حالت، باعث سرماخوردگی میشود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان سارس میشود که نشانههای ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.