قاسم عسکری نسب روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: افزایش ظرفیت اسمی بنادر غرب و تقویت بنادر کوچک و همچنین حفظ ظرفیت پایانه های مسافری دریایی، یکی از مهم ترین اهداف و برنامههای عملیاتی بنادر غرب هرمزگان است.
وی، ارتقای توان عملیاتی بندرلنگه، افزایش سطح ایمنی دریانوردی در آبراه های تحت حاکمیت و ارتقای سطح ایمنی و امنیت بندر را از جمله اهداف کلان و برنامه های عملیاتی اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه برشمرد.
این مسوول اظهارداشت: پیشگیری و مقابله با آلودگی های محیط زیست دریایی از طریق مدیریت بهینه عملکرد شناورها در بخش انرژی، جلوگیری از ساخت وسازهای غیرمجاز وهمچنین توسعه دولت الکترونیک، هوشمندسازی وبهره وری عوامل تولید در بنادر ودریانوردی بندرلنگه، مهم ترین رویکرد کاری بنادرغرب هرمزگان در سالجاری عنوان کرد.
عسکری نسب ادامه داد: تلاش داریم تا همگام با نیاز جامعه، وظایف و مسوولیت های خود را برای پاسخگویی به تقاضای موجود در جهت تحقق شعار سال (جهش تولید) بکار گیریم.
در حال حاضر نزدیک به ۸۰ درصد از حجم تجارت جهانی از طریق دریاها و اقیانوسها صورت می گیرد و بنادر بعنوان دروازه های اصلی و شاهرگ حیاتی تجارت نقش موثری را در سپهر اقتصادی کشورها برعهده دارند.
اداره بنادر و دریانوردی لنگه به عنوان مرکز مدیریت بنادرغرب هرمزگان با راهبری هفت بندر تجاری و مسافری( از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر)، ۵۷۵ کیلومتر نوار ساحلی خلیج فارس را تحت نظارت حوزه جغرافیایی خود دارد و علاوه بر ترابری مسافر و ترانزیت کالا، فعالیت های صادراتی، وارداتی و کابوتاژ را پشتیبانی میکند.