به گزارش خبرنگار مهر، امین قصمی صبح چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران بیان داشت: قرار است با طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی مسیری رو به بهبود را طی کند. چرا که استفاده از امکانات آبفای شهری برای بهبود وضعیت آب روستاها یکی از مهمترین اهداف طرح یکپارچه سازی است.

قصمی تاکید دارد: به دنبال آنیم که تأمین آب در روستاها به تنش آبی تبدیل نشود و برای تحقق این مهم با جدیت پیگیر بهبودِ وضعیت آبی روستاها هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در تشریح آخرین وضعیت آبی روستاهای بخش توکهور و هشتبندی، دلایل اصلی کمبود آب در شبکه توزیع آب این روستاها را فرسودگی شبکه‌های توزیع، افت سطح آب چاه‌ها، توسعه روستاها و وجود انشعابات غیرمجاز بیان کرد.

وی افزود: تعداد انشعابات غیرمجاز بیش از هزار فقره انشعاب می‌باشد که با توجه به جمعیت روستاهای این بخش، این تعداد انشعاب بسیار قابل توجه است. همچنین با توسعه روستاها و افزایش جمعیت روستایی، توسعه شبکه توزیع آب در روستاها یک ضرورت است.

وی با اشاره به اینکه آبفا با جدیت پیگیر رفع مشکل کمبود آب در این روستاهاست، تاکید کرد: به دنبال آنیم که تأمین آب در روستاها به تنش آبی تبدیل نشود.

قصمی با بیان اینکه؛ آبفا برای رفع مشکل کمبود آب شرب در منطقه توکهور- هشتبندی و چراغ آباد پروژه‌های متعددی در دست اجرا دارد، تصریح کرد: اجرای ۲۵ کیلومتر لوله گذاری و حفر و تجهیز دو حلقه چاه دو راهکار مؤثر برای رفع چالش کمبود آب و تأمین دراز مدت و مطمئن آب آشامیدنی مردم این روستاها است.

مدیرعامل آبفا استان در ادامه به پروژه‌های در حال اجرای این شرکت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حفر و تجهیز یک حلقه چاه برای تأمین آب مجتمع توکهور را دردست اجرا داریم که تا پایان امسال تجهیز و وارد مدار بهره برداری می‌شود.

وی افزود: همچنین حفاری یک حلقه چاه به منظور رفع نیاز آبی مجتمع چراغ آباد و شهرک جعفرآباد میناب انجام شده که در سال ۹۹ تجهیز خواهد شد.

به گفته قصمی؛ پروژه احداث شبکه توزیع آب شهرک جعفر آباد و شهرک المهدی و اصلاح بخشی از شبکه هشتبندی در دست اقدام است که در نیمه اول سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

همچنین احداث شبکه توزیع آب مجتمع امام نیز پیمانکار آن انتخاب شده و عملیات اجرایی آن در ابتدای سال جدید آغاز خواهد شد.

وی در خصوص عدم تخصیص اعتبارات کافی نیز اظهار داشت: در سال ۹۸ سه پروژه در بخش توکهور با اعتباری بالغ بر ۵۶ میلیارد ریال مصوب شده که تخصیص آن بسیار ناچیز بوده و برای تکمیل این پروژه‌ها نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتری هستیم.

بنا به گفته وی؛ در حال حاضر آب شرب مورد نیاز روستاهای بخش توکهور از طریق ۱۲ حلقه چاه به ظرفیت بیش از ۱۰۰ لیتر بر ثانیه تأمین می‌شود.

لازم به ذکر است؛ بخش توکهورهشتبندی دارای ۳۷ روستا با جمعیت ۲۳ هزار و ۸۱۱ نفر می‌باشد که این روستاها بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ خانوار هستند اما تعداد اشتراک فعال آنها ۴ هزار فقره انشعاب است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1378386
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.