طرح بیمه اجباری و رایگان سلامت ایرانیان با بررسی درآمد و دارایی افراد از ۱۳ آبان آغاز شده که افراد برای قرار گرفتن در زیرپوشش بیمه رایگان سلامت می توانند به سایت سازمان بیمه سلامت یا پیشخوان دولت مراجعه کنند و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بررسی اموال، دارایی و درآمد آنان،  دهک متقاضی را به سازمان بیمه اعلام می کند و مشخص می‌شود که فرد آیا مشمول یارانه دولت و بیمه رایگان قرار می گیرد یا باید حق بیمه را پرداخت کند.

متقاضی بیمه رایگان سلامت که دهک اول تا سوم هستند و درآمدشان کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق است، تحت پوشش خدمات رایگان بیمه سلامت قرار می گیرند.

افرادی که درآمدشان بین ۴۰ درصد تا ۱۰۰درصد حداقل حقوق باشد از ۵۰ درصد تخفیف حق بیمه برخوردار می شوند و افرادی که حداقل حقوق وزارت کار یا بیشتررا دارند، باید حق بیمه کامل را بپردازند.

علی علیزاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: برای ۲ هزار و ۲۹۶ نفر از شرکت کنندگان در آزمون وُسع در هرمزگان دفترچه صادر شده که ۹۴ درصد آنها (دهک‌های یک تا سه) به صورت رایگان بیمه شده اند.

وی ادامه داد: تنها نیم درصد از شرکت کنندگان در آزمون وُسع در هرمزگان باید ۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال حق بیمه یکساله را بپردازند و چهار و نیم درصد باقی مانده (دهک های چهار تا ۶) باید ۵۰ درصد حق بیمه یکساله را بپردازند.

وی، در تحلیل خود از این میزان بیمه شده رایگان گفت: این نشان‌دهنده محرومیتی است که در این استان وجود دارد.

استقبال اندک پزشکان از طرح نسخه نویسی الکترونیک

قشم به عنوان محل اجرای آزمایشی طرح نسخه نویسی الکترونیک در هرمزگان انتخاب و براساس اعلام اداره کل بیمه سلامت هرمزگان اجرای آن نیز از سال گذشته آغاز شده بود.

مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تنها هفت پزشک از ۶۹ پزشک عمومی، ۱۶ فوق تخصص و ۹۳ متخصص طرف قرارداد این سازمان نسخه‌های بیماران به صورت الکترونیک تولید می‌کنند.

علیزاده اضافه کرد: مشوق‌هایی برای پزشکانی که اقدام به نسخه نویسی الکترونیکی کنند در نظر گرفته شده که در اولویت پرداخت قرار گرفتن آنان می‌توان اشاره کرد، همچنین این کار از تحمیل هزینه های تهیه لوح فشرده و پُست به پزشکان جلوگیری می‌کند.

پرداخت یک هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال مطالبه مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون یک هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال از مطالبه‌های مراکز طرف قرارداد این سازمان در این استان پرداخت شده است.

علیزاده اشاره کرد: از این مبلغ حدود یک هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال به مراکز سطح ۲ (مراکز درمانی) و حدود ۶۲۰ هزار میلیارد ریال به مراکز سطح یک (مراکز بهداستی روستایی) پرداخت شده است.

وی بیان داشت: همچنین ۲ ماه از مطالبه های دانشگاه علوم پزشکی، ۲ و نیم ماه از مطالبه های مراکز خصوصی و ۴ ماه مطالبه های داروخانه‌ها از سال گذشته باقی مانده که باید پرداخت شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.