به گزارش خبرنگار مهر، علی مراد اکبری عصر یکشنبه در آئین بهره برداری از طرح تجهیز، نوسازی، یکپارچه سازی اراضی و توسعه سامانه‌های نوین آبیاری مزرعه سرخنگی ازتوابع شهرستان بندرعباس در خصوص توسعه روش‌های نوین آبیاری در کشور اظهار کرد: قبل از انقلاب حدود ۳۸ هزار هکتار از سطح اراضی تحت پوشش سیستم آبیاری بود و در حال حاضر این رقم به ۲/۴ میلیون هکتار رسیده که ۱/۱ میلیون هکتار آن در دولت تدبیر و امید انجام گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در بخش آب سرمایه گذاری‌های عظیمی در کشور انجام گرفته است افزود: توسعه سامانه‌های نوین آبیاری مورد توجه ویژه دولت و وزارت جهادکشاورزی بوده است و طی ۷ الی ۸ سال گذشته یک میلیارد و ۵۰ میلیون دلار در پروژه توسعه روش‌های مدرن آبیاری سرمایه گذاری صورت گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک با بیان اینکه هرمزگان یکی از استان‌های پیشرو دراجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، خاطرنشان کرد: ۷۲ درصد از سیستم آبیاری این استان مجهز به سامانه آبیاری نوین است که نشان از توجه بهره برداران و مدیران استان به بهینه کردن آب هستند.

اکبری با اشاره به اینکه مسؤولان استان هرمزگان در مصرف بهینه آب عزم جدی داشته اند، افزود: متوسط کشور جهت اجرای سامانه‌های نوین آبیاری حدود ۲۴ درصد است که نزدیک به ۳ برابر متوسط کشور در این استان انجام شده است.

به گفته وی، با جهشی که دراین استان صورت گرفته است در ۲ الی ۳ سال آینده کل اراضی این استان تحت پوشش سامانه نوین آبیاری قرار خواهند گرفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک با اعلام اینکه محدودیتی درتخصیص اعتبارات توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در استان هرمزگان نداریم، خاطرنشان ساخت: مسولان استان هر منابعی برای توسعه پروژه نیاز داشته باشند در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

اکبری با اشاره به اینکه تاکنون حدود ۴۰ میلیارد تومان در سال جاری به این پروژه تزریق شده است، افزود: قرار است ۶۰ میلیون یورو ا زمحل صندوق توسعه ملی به پروژه توسعه سامانه‌های نوین آبیاری تخصیص داده شود که قطعاً حدود ۵۰ میلیارد تومان هم به این استان تخصیص داده می‌شود.

وی با ابراز رضایت از اینکه در این استان کارهای بسیارخوبی در بخش کشاورزی صورت گرفته است، بیان داشت: دراین پروژه کار بسیار علمی و تخصصی انجام گرفته است، پروژه مذکور تلفیقی از بهسازی نخیلات و سیستم‌های مدرن آبیاری است.

این مسؤول در پایان با بیان اینکه تلفیقی از منابع بهره ور بخش کشاورزی در این پروژه صورت گرفته است، افزود: تجمیع اراضی و هندسه سازی در این پروژه به خوبی انجام گرفته و با استفاده از منابع آبی که دراختیار مردم است کاشت نخلیات و صیفی و سبزی انجام می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1349574
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.