مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت:با ساماندهی اتباع بیگانه و کسب اطلاعات از توانمندی آنان، میتوان با معرفی آنان به شرکتها و گارگاههای صنعتی فعال قشم، بخشی از نیازهای این واحدها را تامین کرد.
سلیمان رنجبری افزود: همزمان با ساماندهی اتباع خارجه در قشم، کار گروهی ویژه متشکل از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دستگاه قضا و نیروی انتظامی شهرستان قشم نیز با شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز، نسبت به اخراج این افراد براساس قانون اقدام می کنند.
وی ادامه داد: این کارگروه با هدف جلوگیری از حضور اتباع خارجی غیرمجاز در قشم، هفته ای ۲ بار از کارگاهها و شرکتهای صنعتی این جزیره بازدید میکنند.
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: بکارگیری افراد غیرمجاز خارجی در کارگاهها و شرکتها بر اساس قانون مشمول پرداخت جریمه میشود.
وی افزود: جریمه بکارگیری افراد خارجی غیرمجاز به ازای هر روز ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
هماکنون چهارهزار و ۸۱۹ نیروی کار در قالب ۱۹۷ شرکت تولیدی در چهار شهرک صنعتی تولا، فجر، کاوه و سوزا فعالیت میکنند که محصولات تولیدی ۲۰ شرکت به حوزه صادرات اختصاص دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.