فصل مسکن و عمران شهری و روستایی با ۱۵۱ طرح بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

استاندار هرمزگان در نشست شورای برنامه‌ریزی اظهار داشت:  بخش کشاورزی و منابع طبیعی با اعتبار ۴۸۴ میلیارد تومان بیشترین مبلغ را به خود اختصاص داده است.

فریدون همتی بیان داشت: ۶۲۰ طرح بخش دولتی و خصوصی را شامل می شود که در بخش کشاورزی و منابع طبیعی ۶۷ طرح، حمل و نقل ۹۵ طرح با اعتبار ۳۴۰ میلیارد تومان، انرژی ۱۰۰ طرح  با اعتبار ۳۳۳ میلیارد تومان، صنعت و معدن ۲۹ طرح با اعتبار ۳۰۴ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

همچنین در بخش مسکن و عمران شهری و روستایی ۱۵۱ طرح با اعتبار ۲۱۴ میلیارد تومان، آموزش ۵۴ طرح با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان، بهداشت و درمان ۵۴ طرح با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان، تربیت بدنی ۴۰ طرح با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان، ارتباطات و فناوری اطلاعات ۱۲ طرح با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان، منابع آب یک طرح با اعتبار هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و رفاه و تامین اجتماعی ۱۵ طرح با اعتبار سه میلیاردو ۲۴۵ میلیون تومان برای افتتاح پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: بخش دیگری از این طرح ها  شامل محیط زیست یک طرح با اعتبار ۶۲۸ میلیون تومان و فرهنگ و هنر و رسانه‌های جمعی و گردشگری یک طرح با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان است.

درخواست‌های سرمایه گذاری تنها از مجرای مرکز خدمات سرمایه‌گذاری به اداره‌های دولتی ارسال شود

نماینده عالی دولت در استان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: هیچ اداره دولتی حق پذیرش مستقیم درخواست‌ها و پیشنهادهای سرمایه گذاری را نداشته و اهمه تقاضاها  باید ابتدا در مرکز خدمات سرمایه گذاری ثبت شده و سپس به اداره‌های متولی ارجاع داده شود.

استاندار هرمزگان  اظهار داشت: مرکز خدمات سرمایه گذاری خود را برای پیگیری منظم درخواست ها مجهز کرده و این مرکز موظف است چنانچه صدور هر مجوز  بیش از یک هفته طول کشید به صورت مکتوب از اداره متولی دلیل تاخیر را جویا شود.

فریدون همتی با اظهار نارضایتی از  طولانی بودن فرآیند پاسخ به درخواست‌ها و صدور مجوزها توسط برخی اداره‌های دولتی،  گزارش تهیه شده از وضعیت صدور مجوزها را نیز غیر قابل پذیرش دانست و گفت: باید در این گزارش به صورت موردی گفته می شد هر اداره دولتی چه تعداد درخواست داشته و هر درخواست جهت صدور مجوز چه مدت زمان طول کشیده است.

وی  ابراز داشت: اداره‌های دولتی پس از صدور مجوز بر روند سرمایه‌گذاری و زمان رسیدن طرح به مرحله بهره‌برداری و بر ادامه فعالیت نظارت مستمر و ماهانه داشته باشند.

رییس شورای برنامه‌ریزی هرمزگان از مدیران استان خواست اقتدار مدیریتی داشته باشند و گفت: مدیر باید بتواند معاون کم کار خود را تغییر دهد.

۳۲۱۹/۲۰۹۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.