رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس از ذبح 950 رأس دام سبک در روز عید قربان و روز عرفه خبر داد.

علی عامری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در ارتباط با فعالیت‌های صورت گرفته در کشتارگاه‌ طی عید قربان از آغاز فعالیت جایگاه‌های تعبیه شده در کشتارگاه شهرداری مرکز عرضه دام زنده ویژه عید قربان از صبح 20 مرداد ماه خبر داد و اظهار داشت: مراکز عرضه دام از ساعت 4 بامداد تا ساعت 19 به شهروندان خدمات‌رسانی داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس وظایف سازمانی اقدامات نظارتی برای تضمین کیفیت گوشت استحصالی از قربانی در محل کشتارگاه شهرداری برنامه‌ریزی صورت گرفت که رضایتمندی مراجعه‌کننده‌ها را به دنبال داشت، افزود: عرضه بهداشتی دام صرفا محدود به روزهای عرفه و عید قربان نیست و سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس با احداث جایگاه ثابت در کشتارگاه شهرداری در طول ایام مختلف سال مشغول به ارائه خدمات مناسب است.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه برای عید قربان امسال ورود 1500 رأس دام با هماهنگی دامپزشکی پیش‌بینی شده بود، خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای موجود 950 رأس دام در روزهای عرفه و قربان ذبح شده که تمامی دام‌ها توسط دامپزشک قبل و بعد از ذبحی به طور کامل معاینه و تحت نظارت قرار داشتند.

عامری همچنین با اشاره به حضور و نظارت مستمر و مستقیم ناظران شریعی ذبح در جایگاه عرضه بهداشتی برای آرامش و اطمینان خاطر شهروندان از انجام درست فرایند ذبح شرعی دام گفت: 20 روحانی در تمامی مراحل نظارت داشتند تا مطمئن شوند که موازین شرعی صورت گرفته است.

این مقام مسئول در ادامه سخنانش نیز اظهار داشت: خوشبختانه با تدابیر و نظارت کاملی که همکاران این سازمان بر سیر مراحل خرید و کشتار دام قربانی داشتند، امسال دامی که غیرقابل مصرف باشد، نداشتیم.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس اضافه کرد: جانمایی مناسب و مکان‌یابی منطقی آغل‌های عرضه دام دسترسی شهروندان را به دام سالم آسان کرده است.


وی با اشاره به اینکه در روزهای عرفه و عید قربان بیش از 90 نفر به شهروندان خدمت‌رسانی‌ کردند، افزود: این افراد شامل 40 زارع، بیش از 30 نفر از پرسنل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری بندرعباس، 10 دامپزشک و 20 ناظر شهری و روحانی هستند که در جایگاه عرضه بهداشتی دام مستقر بود.

عامری تصریح کرد: ایستگاه پذیرایی از شهروندان محل استقرار دامپزشک‌ها تعبیه محل انتظار مراجعان، تهویه مناسب، شستشوی مناسب و سیستم جمع‌آوری زباله از جمله اقدامات انجام شده در روزهای عرفه و قربان بود.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس بیان کرد: در اختیار گذاشتن ماسک، روکش کفش، دستکش و پلاستیک رایگان برای رعایت هرچه بیشتر مسائل بهداشتی نیز توسط این سازمان انجام شده است.

وی به فعالیت غرفه کمیته امداد و جمع‌آوری نذورات شهروندان و همچنین راه‌اندازی غرفه فرهنگی سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری و در اختیار گذاشتن بروشورها و نکات بهداشتی اشاره و عنوان کرد: همکاری عوامل مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری با سازمان ساماندهی مشاغل شهری، نیروی انتظامی و پلیس راهور با سازمان در جهت خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به شهروندان از دیگر هماهنی‌های صورت گرفته بوده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.