مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان هرمزگان استان گفت: تا زمانی که دانشگاه فرهنگیان مصوب شورای عالی فرهنگی است و تا زمانی که آموزشوپرورش نیاز به معلم دارد، این دانشگاه سالبهسال توسعه مییابد و این شایعه که امسال آخرین سال پذیرش دانشگاه فرهنگیان است را قویاً تکذیب میکنم و اعلام میکنم که با افزایش پذیرش دانشجویان روبرو خواهیم بود.
به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، منوچهر ضیائی در نشستی خبری ضمن تبریک هفته خبرنگار اظهار کرد: در آستانه هشتمین سال فعالیت این آموزشگاه هستیم و پیشینه 55 سال تربیتمعلم در هرمزگان را داریم؛ جایگاه آموزشوپرورش در توسعه کشور جایگاه بالایی است.
وی افزود: مأموریت این دانشگاه تأمین معلمهای با کیفیت برای آموزشوپرورش است، اکنون که آموزشوپرورش با حجم بالای بازنشستگی و افزایش جمعیت دانشآموز و کمبود معلم مواجه است و در سالهای آینده ممکن است این مشکلات تشدید شود، ما بر آنیم به نیازهای آموزشوپرورش بهعنوان یک دانشگاه تخصص گرا در این حوزه پاسخ دهیم.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان تصریح کرد: حداکثر ورودی دانشگاه فرهنگیان در مهرماه 96 در سراسر کشور حدود 10 هزار نفر بود، اما در مهرماه 97 این ظرفیت به پذیرش 25 هزار دانشجوی کارشناسی پیوسته از میان داوطلبان کنکور رسید و همچنین در سال گذشته 15 هزار نفر از فارغالتحصیلان رشتههای دیگر در قالب ماده 28 در سراسر کشور در این دانشگاه پذیرفته شدهاند.
ضیائی ادامه داد: امسال نیز در دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور 25 هزار دانشجوی کارشناسی و 15 هزار فارغالتحصیل ماده 28 پذیرش خواهند شد.
وی عنوان کرد: ورودی دانشگاه فرهنگیان در سالهای اخیر افزایش قابلتوجهی داشته، ما نیز تلاش کردیم در هرمزگان از این ظرفیت بهره ببریم؛ در سال تحصیلی 96 - 97 تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هرمزگان 500 نفر بود و در سال 97 - 98 این تعداد به مرز هزار و 200 نفر رسید.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان ادامه داد: همچنین در سال 96 - 97 پذیرش ماده 28 دانشگاه فرهنگیان هرمزگان حدود 100 نفر بوده و در سال 97 - 98 به 400 نفر رسید و افزایش قابلتوجهی داشتیم.
ضیائی خاطرنشان کرد: برای مهرماه پیش رو سهمیهای که برای هرمزگان در نظر گرفته شده 536 نفر در دورههای چهارساله کارشناسی و برای بهمنماه بالغبر 600 نفر در دورههای ماده 28 است؛ در سال تحصیلی آینده جمعیت دانشگاهی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان از مرز دو هزار نفر گذر خواهد کرد.
وی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان عزم خود را جزم کرده که علیرغم کمبودهایی که در فضای خوابگاهی و آموزشی دارد بیشترین بهره را از ظرفیتی که در کشور ایجاد شده ببرد.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان اضافه کرد: از سال 93 تا 98 بالغبر هزار و 800 نفر دانشآموخته در دانشگاه فرهنگیان داشتیم که عمدتاً در آموزشوپرورش استان هرمزگان مشغول تدریس هستند.
ضیائی اظهار کرد: رشتههای دایر در مقطع کارشناسی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان شامل شش رشته ریاضیات، زیستشناسی، الهیات، علوم اجتماعی، مشاوره و آموزش ابتدایی بوده و در مهرماه سال جاری رشته جغرافیا نیز به این رشتهها اضافه میشود.
وی ادامه داد: در ماده 28 نیز بیش از 10 رشته در این دانشگاه تدریس میشود که اکثر رشتههای علوم پایه و انسانی در آن دایر است و توسعه خوبی را شاهد بودیم.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان افزود: در حال حاضر 44 دانشجو با رتبههای زیر هزار در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و امروز انتخاب اول بیشتر داوطلبین رشته علوم انسانی دانشگاه فرهنگیان است و برای رشتههای دیگر نیز بخش قابلتوجهی از انتخابها دانشگاه فرهنگیان است، لازم به ذکر است تنها افرادی که نمره تراز بالاتر از شش هزار و 500 را دارند مجاز به انتخاب رشتههای دانشگاه فرهنگیان هستند.
ضیائی خاطرنشان کرد: خروجیهای این دانشگاه بورسیه دانشگاه فرهنگیان هستند و از بدو ورود مزایایی برای آنها در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: هر آنچه قرار است بهعنوان تأثیرگذاری تربیتی و فرهنگی بهعنوان نسل فردای این مرزوبوم داشته باشیم به میزان زیادی از مسیر آموزشوپرورش و معلمان آن است و ما تمام تلاش خود را به کار میبندیم تا معلمان حرفهای و دارای احساس مسئولیت را به آموزش و پروش تحویل دهیم.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان عنوان کرد: ما در هر هفته پنج برنامه فرهنگی برای ارتقای دانشجو معلمین استان اجرا میکنیم، همچنین کانونها، انجمنها و تشکلها افزایش قابلملاحظهای در دانشگاه فرهنگیان داشته و امروز در این دانشگاه 30 نهاد دانشجویی که دانشجو معلمان آنها را اداره میکنند در حل فعالیت هستند.
ضیائی بیان کرد: 25 عضو هیئتعلمی در این دانشگاه وجود دارد و سالی دو بار سهمیه هیئتعلمی برای افرادی که دارای مدرک دکترا هستند ایجاد میشود؛ حدود 100 عضو هیئتعلمی نیز از دانشگاههای علمی استان با دانشگاه فرهنگیان همکاری دارند و از اینرو حوزه آموزش ما نیز بسیار فعال است.
وی اضافه کرد: درحوزه پژوهشی نیز اقدامات خوبی ازجمله برگزاری همایشهای ملی و استانی، کرسیهای آزاداندیشی و علمی ترویجی، کارگاههای آموزشی در این دانشگاه صورت گرفته، همچنین بیش از 15 طرح پژوهشی به سفارش آموزشوپرورش استان انجام دادهایم و از هرگونه فعالیت پژوهشی استادان و دانشجویان نیز استقبال میکنیم.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان ادامه داد: اینکه مقام معظم رهبری تأکید زیادی به اهمیت دانشگاه فرهنگیان دارند نشان از اهمیت ویژه آن در کشورمان دارد؛ اگر معلمانی باانگیزه و پرتلاش داشته باشیم جامعه روی توسعه و سعادت را به خود خواهد دید.
ضیائی اظهار کرد: برای توسعه میانمدت دانشگاه فرهنگیان هرمزگان فعالیتهایی در حال انجام است و در تلاشیم به فضاهای خوابگاهی و آموزشی دانشگاه اضافه کنیم.
وی افزود: در برنامه بلندمدت دانشگاه فرهنگیان هرمزگان نیز بنا داریم کارهای توسعهای انجام دهیم و فعالیتهای عمرانی را آغاز کنیم؛ در این راستا در حال زمینهسازی برای آغاز عملیات ساخت یک خوابگاه 700 نفره و ساختمان آموزشی 25 کلاسه در مجموعه دانشسرای قدیم در آزادگان هستیم.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان تصریح کرد: تا زمانی که دانشگاه فرهنگیان مصوب شورای عالی فرهنگی است و تا زمانی که آموزشوپرورش نیاز به معلم دارد، این دانشگاه سالبهسال توسعه مییابد و این شایعه که امسال آخرین سال پذیرش دانشگاه فرهنگیان است را قویاً تکذیب میکنم و اعلام میکنم که با افزایش پذیرش دانشجویان روبرو خواهیم بود.
ضیائی عنوان کرد: یکی از شبهاتی که در خصوص شرق هرمزگان ایجاد شده بود، یکپارچه در نظر گرفتن سهمیههای شرق هرمزگان است و بر اساس اطلاعاتی که از وزارت آموزشوپرورش گرفتیم، چنین چیزی وجود ندارد؛ همچنان اولویت پذیرش با منطقه مناطق بومی داوطلبان است و در صورتی که ظرفیت آن مناطق تکمیل نشود از سایر داوطلبان بران تکمیل ظرفیت استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال راهاندازی مراکز جدید در شهرستانهای رودان و میناب هستیم و مطالعات اولیه در حال انجام است؛ اگر جانمایی فضاها به تصویب برسد و روال آن طی شود در اولین فرصت این کار انجام میشود، دلیل اینکه مطالعات جانمایی در شرق انجام میشود این است که بیشترین کمبودهای ما در شرق استان است و بعد مسافت این دو شهر به مرکز استان نیز از دلایل دیگر است.
انتهای پیام