پس از سه روز برنامه های آیینی و شاد، هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل با حضور جمعی از مسئولان استانی به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج فارس در میناب،  شب گذشته(سوم مرداد) هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل به مدت سه روز با اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع در شهرستان میناب به پایان رسید.

تبدیل میناب به یک مرکز آیینی و گردشگری

دبیر هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در مراسم اختتامیه این جشنواره ضمن خیر مقدم، گفت : این جشنواره از همان ابتدا بصورت مردمی آغاز بکار کرده و تاکنون ادامه داشته است.

وحید مکی زاده، ترویج کشاورزی، محصول انبه و یاسمین گل را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و تصریح کرد: جایگاه و کارکرد چنین آیین هایی بر این است که این جشنواره را به یک گردهمایی نخبگان تبدیل نمائیم که در جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل تا حدودی این امر محقق شده است.

وی، افزود: میناب این ظرفیت را دارد که به یک مرکز آیینی گردشگری تبدیل گردد که با تکیه بر جوامع محلی میتوان هفته گردشگری آیینی شرق هرمزگان را با محوریت جاذبه های فرهنگی و گردشگری در میناب ایجاد کرد.

میناب شهر فرهنگ، هنر و دارالعباده هرمزگان است

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب در آیین اختتامیه جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل، گفت: در فصول مختلف سال شاهد برنامه های آیینی بزرگی در شهرستان میناب هستیم.

محمد احمدی، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی نظیر انبه و یاسمین گل به همت جمعی از جوانان، شور و نشاط اجتماعی را در منطقه بدنبال خواهد داشت.

وی افزود: میناب شهر فرهنگ، هنر و دارالعباده هرمزگان است.

شهر ملی صنایع دستی و جشنواره انبه و یاسمین گل در میناب ثبت ملی می شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان نیز در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل با اشاره به رونمایی از گواهی نامه ثبت نشانه جغرافیائی انبه میناب ایران، گفت: در سال جاری میزبان جشنواره غذاهای دریایی در استان هستیم.

برومند ابراز امیدواری کرد: در تلاشیم سال آینده بتوانیم جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل را بعنوان یکی از هفت رویداد ملی کشوری برگزار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بدنبال آن هستیم روستای بهمنی و شهر میناب را بعنوان شهر ملی صنایع دستی به ثبت برسانیم.

بدنبال بازگرداندن تجارت دوباره به بنادر میناب هستیم

نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میناب در گذشته مرکز تجارت هرمزگان و بعضا جنوب کشور بوده است، اظهار کرد: تمامی واردات و صادرات از بنادر این شهرستان نظیر تیاب صورت می گرفت و تجارت در این منطقه رونق بسیاری داشت.

حجت الاسلام ذوالقدر، افزود: چندین سال قبل از میناب خرمای پخته به هندوستان صادر می شد و به دنبال آن هستیم که همان رونق گذشته به میناب در بحث تجارت بازگردد.

وی، بیان کرد: باید بصورت جدی به بحث اختصاص آب سد سرنی و استقلال به میناب ورود کرد و این امر را از دولت مطالبه کرد.

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دولت باید از منابعی نظیر آب شیرین کن، آب شرب مردم بندرعباس و سایر شهرهای ساحلی را تامین کند.

وی به سابقه چهل ساله احداث فرودگاه میناب اشاره و خاطرنشان کرد: این ظرفیت طی این سال ها بصورت متروکه مانده و هم اکنون در حال بازسازی است.

حفاظت از محیط زیست در میناب ستودنی است

نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل، گفت: جشنواره انبه و یاسمین گل، گوشه ای از توانمندی مردم میناب در حوزه تولیدات محصولات کشاورزی و برگزاری  آیین هاست.

احمد مرادی، افزود: جوانان شهرستان میناب با تعصب و جدیت  برای رفع مشکلات این خطه تاریخی و با سابقه تلاش می کنند.

وی، بیان کرد: جوانان مینابی طی سال های اخیر با انجام فعالیت های محیط زیستی، ارتباط های موثری را بین شرق، غرب و مرکز هرمزگان برقرار کرده اند.

مرادی، خاطرنشان کرد: رویکرد  شکل گرفته در زمینه حفاظت از محیط زیست در میناب ستودنی است و این دغدغه به همت و تعامل همگان نیاز دارد تا بطور کامل رفع شود.

نشان سپاس هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل به پاس تلاش های ارزشمند احمد مرادی نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان به پاس حمایت های بی دریغ از این بوم کهن در مبحث فروچاله های میناب به وی تعلق گرفت.

به گزارش ایسنا، هفتمین جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل از سه شنبه یکم مرداد با برگزاری کارناوال شادی آغاز و شامگاه گذشته پنج شنبه سوم مردادماه با حضور جمعی از مسئولان در شهر میناب به کار خود پایان داد.

گزارش از عین اله چملی نژاد، خبرنگار ایسنا، منطقه خلیج فارس


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.