مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان به تشریح جزئیات اعتبارات اختصاصیافته تبصره 18 به استان هرمزگان و نحوه بهره مندی متقاضیان از آن پرداخت.
مسعود پاکزاد در گفتوگو با ایسنا، منطقه خلیجفارس، با بیان اینکه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار سال تلاشمان در جهت حمایت از گذاری و ایجاد اشتغال است، افزود: اعتبارات اختصاصیافته تبصره 18 به استان هرمزگان بیش از یک هزار و 600 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه این اعتبارات در بخشهای کشاورزی، شیلات، گردشگری، صنعت، معدن و تجارت و تعاون و کار در نظر گرفتهشده است، اضافه کرد: در مرحله نخست 320 میلیارد تومان از مبلغ کل به بانکهای عامل پس از مشخص شدنشان، تخصیصیافته و در حال توزیع به متقاضیان است.
این مقام مسئول ادامه داد: اولویتهایمان در زمینه احداث گلخانه، آبزیپروری، گیاهان دارویی، گردشگری دریایی، صنعت و معدن و فرآوری است.
پاکزاد با بیان اینکه سقف اختیارات استان در پرداخت 10 میلیارد تومان است، عنوان کرد: اگر فردی در گذشته از اعتبارات صندوق توسعه ملی استفاده کرده است باز هم میتواند از این طرح بهرهمند شود.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه بیش از مبلغ 10 میلیارد تومان نیز با تأییدیه مسئولان کشوری قابل پرداخت است که زمان زیادی برای صدور مجوز نمیبرد، افزود: تلاش میکنیم همانند اعتبارات تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و نوسازی صنایع معدنی و فلزی حائز رتبه اول در کشور شویم.
وی اضافه کرد: باهدف گذاری صورت گرفته از سوی استاندار و معاون اقتصادی استانداری هرمزگان در تلاشیم در کمترین زمان ممکن تسهیلات جذب و بتوانیم در کشور سرآمد این طرح باشیم.
پاکزاد با بیان اینکه در این طرح محل اجرا نیز بهعنوان وثیقه موردپذیرش قرار میگیرد، تصریح کرد: همچنین وثایق روستایی نیز موردقبول است و با تعامل خوب سیستم بانکی و دبیرخانه شورای هماهنگی بانکهای استان هرمزگان، شاهد پویایی و تحرک جدیدی در حوزه تولید، کار و اشتغال استان هستیم.
وی در خصوص جزئیات این طرح نیز عنوان کرد: تسهیلات در مناطق برخوردار با نرخ 9 درصد و در مناطق کم برخوردار با نرخ 7 درصد پرداخت میشود و اقساط از سال دوم تا نهم قسطبندی شده و کارآفرین یا فرد متقاضی با 20 درصد آورده میتواند در این طرح مشارکت کند و امیدواریم این طرح زمینه جذب کارآفرینان و اشتغال مناسبی در استان هرمزگان شود.
انتهای پیام