به گزارش روز دوشنبه ایرنا، در این رویداد بین ‌المللی که با میزبانی مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان منطقه آزاد کیش در حال برگزاری است، 181 سخنرانی توسط وزیران، مسوولان، اساتید علمی ایران و 40 کشور دنیا در قالب چهار نشست جامع و 30 پنل تخصصی پیش بینی شده است.
سلامت در جهان درحال گذار، توسعه پایدار سلامت، بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان، سلامت در شرایط نا ایمن و بحرانی و بهداشت محیط و آموزش سلامت و نقش فناوری در سلامت، 6 محور اصلی این برنامه است.
رونمایی از شماره مخصوص مجله lancet ویژه نامه ایرانِ در حال گذار، سند جهانی تصادف ( تروما) که مجمع فرهنگستان‌های جهانی آن را تدوین کرده و سند جهانی مبارزه با چاقی به‌عنوان سه سند جهانی در این حوزه از نقاط عطف برگزاری این نشست به میزبانی جزیره کیش است.
برپایی همایش دانشجویی با حضور بیش از 40 دانشجوی بین‌المللی از 21 کشور انگلستان، امریکا، گامبیا، آلمان، غنا، هند، سنگاپور، سودان، افغانستان، استرالیا، بحرین، نیجریه، پاکستان، عراق، پرتغال، کره، ترکیه، سوئیس، اوگاندا، زیمباوه و ایران و 150 دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های کشور، از دیگر برنامه‌های هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت است.
همچنین در این همایش، اساسنامه شبکه دانشجویی پیمان گروه هشت نیز مطرح و مفاد آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
برگزاری نمایشگاهی از محصولات 10 شرکت استارتاپی و اختراع های صادراتی دانشمندان ایرانی با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های کشوربخشی از برنامه های جنبی این مجمع است.
حضور شرکت کنندگان در یک مسابقه دو نیمه مراتن به مسافت 2کیلومتر به یاد جان باختگان سیل اخیر ایران از دیگر برنامه های جنبی این مجمع است.
این نشست 2 روزه دهم اردیبهشت و همزمان با روز ملی خلیج فارس، با صدور قطعنامه ای پایان خواهد یافت.
2094/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.