به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش، علی مقدس زاده افزود: در جزیره کیش محصولات زراعی کشت نمی شود و جزیره تا حدودی جزیره از این خسارت ها در امان است.
وی اضافه کرد: ملخ های مهاجم در صورت رسیدن به کیش، فقط ممکن است از برگ های برخی گونه های درخت و درختچه جزیره تغذیه کنند.
مقدس زاده تاکید کرد: ملخ ها آزاری برای انسان ندارند و در صورت وقوع چنین رویدادی در کیش، تنها ممکن است از نظر روحی و روانی ساکنان و گردشگران را آزار دهند.
وی از گردشگران و کیشوندان خواست: چنانچه با چنین رویدادی روبرو شدند، آرامش و صبوری خود را حفظ کنند.
سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات یادآور شد: سال 75 نیز به مدت یک هفته جزیره کیش شاهد هجوم ملخ ها بوده است.
به گفته مقدس زاده، در صورت ورود ملخ ها به جزیره کیش، مبارزه شیمیایی جهت جلوگیری از جفتگیری و تخم ریزی آنها در این منطقه انجام خواهد شد.
از اسفندماه سال گذشته تاکنون، در سطح 19هزار هکتار از زمین‌های استان هرمزگان با دسته‌های میلیونی ملخ بالدار صحرایی مهاجم مبارزه شده است.
با پیوستن مجدد ناوگان هوایی، عملیات سم‌پاشی علیه این آفت بسیار خطرناک و ویران کننده با استفاده از دو فروند هواپیمای مخصوص از زمین و هوا زیر نظر ستاد مبارزه با ملخ هرمزگان در حال انجام است.
حدود 300 نفر کارشناس و نیروی فنی آموزش دیده، در قالب گروه های ردیاب و مبارزه ،درحال مبارزه با دسته های ملخ بالدار صحرایی هستند تا از هجوم دسته های چند صد میلیونی آن به زمین‌های زراعی و باغی این استان و استان های همجوار جلوگیری کنند.
2094
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.