به گزارش ایرنا، علی باقرزاده همایی عصر شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: ازاین مبلغ 50میلیارد ریال برای آمادگاه و 30میلیارد ریال هم جهت مبارزه با ملخ های صحرایی پیشنهاد شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یاد آور شد: از ابتدای مبارزه با این آفت 10 میلیارد ریال هزینه شده که در صورت تامین هزینه های مابقی، آمادگی کامل مقابله را داریم.
باقرزاده خاطر نشان کرد: از بهمن ماه 97 برای مقابله با هجوم ملخ های صحرایی گروه هایی را در قالب تجهیزات و نیروها تشکیل دادیم و توانستیم با همکاری کشاورزان 22 هزار هکتار از زمین های آلوده را سمپاشی کنیم.
این مقام مسوول بیان داشت: هجوم ملخ های صحرایی تاکنون در 50 نقطه از استان شناسایی شده که برای مهار و مبارزه با آنها هیچ کمبود تجهیزاتی وجود نداریم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه تا کنون هیچگونه خسارتی از سوی کشاورزان استان گزارش نشده است ، اظهارداشت: درهر نقطه ای که هجوم ملخ ها اطلاع داده می شود ظرف 24 ساعت سمپاشی صورت می گیرد.
باقرزاده از مردم در استان درخواست کرد در صورت مشاهده این گونه ملخ های صحرایی که به رنگ زرد طلایی هستند به سامانه 3315 جهاد کشاورزی اطلاع دهند تا در سریع ترین زمان اقدام های لازم جهت جلوگیری از افزایش ملخ ها انجام شود.
وی شهرستان های سیریک، جاسک و بندرلنگه را مستعد این آفت در سال های گذشته نیز دانست و گفت: تخمگذاری این گونه ملخ ها به طور معمول بین 20 تا 30 سال طول می کشد و مدت مبارزه با آنها بیش از 4 سال خواهد بود.
9944/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.