به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم رفع مشکلات معیشت مردم، سال 98 را به نام «رونق تولید» نام نهادند تا سرلوحه ای برای برنامه ریزی های مسوولان اقتصادی کشور قرار گیرد.
شعار«رونق تولید» در سال 98 می تواند علاوه بر راهکار برون رفت ازمشکلات اقتصادی، راهی برای مقابله با جنگ دشمنان انقلاب اسلامی باشد.
جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داخلی و مقابله با پدیده قاچاق یکی دیگر از راهکار مهم افزایش رونق تولید می باشد، مساله ای که برخی از واحدهای صنعتی کشور را با مشکل جدی مواجه کرده است.
اکنون که کشور در رکود اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم قرار گرفته، بهترین گزینه توجه به رونق تولید با استفاده از ظرفیت های داخلی است.
تولید رکن اقتصاد هر کشوری محسوب می شود و برای رونق بیشتر چاره ای جز حمایت روز افزون از این حوزه نیست و لزوم توجه به آن، ضروری است.
تحریم های ظالمانه دشمنان علیه بنیان اقتصادی کشورمان در طول انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته است و رونق تولید میتواند مشکل بیکاری، تورم، نقدینگی، کسری بودجه سالیانه دولت را برطرف کند.
** جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی اولویت برنامه های دولت
استاندارهرمزگان با تاکید برتوجه به جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی گفت: افزایش رونق تولید نیزازاولویت برنامههای مسوولان در سال جاری است.
فریدون همتی درنخستین نشست شورای اداری استان در سالجاری افزود: باید تلاش کنیم ظرفیت های تولید در بخشهای صنعتی، کشاورزی و شیلات تا پایان دولت دوازدهم افزایش پیدا کند.
وی آبزی پروری را یکی از مولفههای رشد اقتصادی این استان عنوان کرد و گفت: 150 هزارهکتار زمین برای پرورش میگو شناسایی شده و قراراست تولید 25هزار تن میگو را به 100هزارتن افزایش دهیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان با اشاره به بخش کشاورزی وافزایش ظرفیت در گلخانهها خاطرنشان کرد: در حال حاضر300هکتار گلخانه در استان فعالند که قراراست به 2هزارهکتارافزایش یابد.
همتی به انتخاب شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به ظرفیتهای غنی درهرمزگان، افزایش میزان اشتغال ازاهداف اولویت دارمدیران قرار می گیرد.
استاندارهرمزگان اظهار داشت: برای تحقق افزایش میزان گردشگربه ظرفیت 10میلیون نفر، تلاش مضاعف مدیران دستگاههای دولتی، خصوصی و مردم را به طورهماهنگ میطلبد.
همتی با اشاره به سفرحدود 3 میلیون گردشگر به استان درتعطیلات نوروز98 افزود: هرمزگان با دارا بودن نوارساحلی بسیارزیبا و جاذبههای دریایی، میتواند به عنوان مقصد گردشگری کشور تبدیل شود.
** هرمزگان سرشار از منابع اقتصادی
رییس مجمع نمایندگان هرمزگان گفت: این استان سرشار از منابع تولیدی و اقتصادی بوده وتمامی ظرفیت های ممکن در این استان برای ایجاد اشتغال و اقتصاد فراهم است.
احمد مرادی درنشست شورای اداری هرمزگان افزود: هرمزگان ظرفیت فراوانی درحوزه کشاورزی، شیلات، بنادر، نیروگاه های بزرگ، صنایع و معادن دارد و با این همه ظرفیت نباید فرد بیکار داشته باشیم.
وی بیان داشت: اگر با داشتن این همه ظرفیت هنوز نتوانسته ایم به برنامه های پیش بینی شده در حوزه اشتغال و رفع بیکاری دست پیدا کنیم، ناشی از کم کاری مدیران در حوزه های یاد شده است.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری مهم ترین موضوع در سطح کشور است که با وضع قانون و شعار این مشکلات حل نخواهد شد.
مرادی گفت: اگر در سال یک میلیون شغل و در مدت پنج سال پنج میلیون شغل مفید ایجاد کنیم، آن زمان است که کاری انجام گرفته است.
وی بیان داشت: در هر استان باید 30 هزار شغل واقعی در سال ایجاد شود که این موضوع با بخشنامه امکان پذیر نیست و نیاز به کار جهادی دارد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ۵ منطقه ویژه اقتصادی، ۲ منطقه آزاد،۸۲ بندر (صیادی، تجاری، نفتی، مواد معدنی و چند منظوره)،۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی،۳ پالایشگاه نفتی،۴ پالایشگاه گاز، ۶ نیروگاه، ۵ مجتمع فولاد،۲ مجتمع آلومینیوم، ۲ مجتمع روی، سیمان، کشتی سازی فراساحل وهزار واحد صنعتی ازمهمترین ظرفیتهای این استان اقتصادی است.
وی اضافه کرد: دسترسی به شبکههای چهارگانه حمل و نقل وهزار و۵۰۰ کیلومترخطوط ریلی و وجود ۵۵ کیلومترخط ریلی از ورودی بزرگترین بندر کشور بندر شهید رجایی از دیگر ظرفیتهای با ارزش سرمایه گذاری در هرمزگان است.
مرادی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد صادرات و واردات کشور از بنادر هرمزگان انجام میشود گفت: همچنین ۵۴ درصد عملیات گمرک و ۷۵ درصد درآمدهای گمرک از این استان صورت می گیرد.
این مقام مسوول عنوان کرد: وجود ذخایر بزرگ نفت و گاز و منابع معدنی با ارزش اقتصادی، میدان های گازی و نفتی، همجواری با خط صلح برای انتقال گاز، همجواری با منطقه پارس جنوبی و ۱۶۵ هزار هکتار سطح زیر کشت با تولید دو ونیم میلیون تن محصولات کشاورزی، از دیگر ظرفیتهای هرمزگان برای سرمایه گذاری است.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در سواحل مکران خاطر نشان کرد: ۵۷ درصد سواحل مکران در هرمزگان قرار دارد و طرح توسعه سواحل مکران با محوریت جاسک چندسالی است پس از فرمایشهای رهبری در هرمزگان آغاز شده است.
** همه برای تحقق رونق تولید تلاش کنند
نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: همه باید دست به دست هم داده و برای تحقق رونق تولید که تکمیل کننده استقلال اقتصادی است تلاش کنند.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی درخطبه های اولین نمازجمعه سال 98 اظهارداشت: اگر تولید رونق یابد، استقلال اقتصادی کشور محقق می شود و درغیر این صورت مشکل خواهیم داشت.
وی ادامه داد: فرهنگ اشتغال دچارخدشه شده و افراد توقع دارند پس از تحصیل پشت میزنشین شوند در صورتی که در کشورهای صنعتی هم، چنین چیزی نیست.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی در زمینه سیاسی و نظامی استقلال دارد و کسی جرات حمله به ایران را ندارد.
امام جمعه بندرعباس ادامه داد: منطقه پر از سلاح هایی است که دشمنان آرزوی شلیک آنها به سمت جمهوری اسلامی را دارند ولی به واسطه اقتدار نظامی ایران، جرات آن را ندارند و از راه اقتصادی می جنگند.
** رونق تولید و اشتغال آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد
به گفته سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان، استفاده صحیح و اصولی از ظرفیت های موجود، ایجاد و توسعه اشتغال مولد و پایدار و رونق تولید آسیب های اجتماعی و مشکلات فراروی جامعه را کاهش می دهد.
ایرج حیدری افزود: رونق تولید و اشتغال را کلید پیشرفت و توسعه برشمرد و بر ضرورت همدلی، همراهی، همفکری، عزم و اراده همگانی جهت ایجاد و توسعه اشتغال مولد و پایدار و رونق تولید در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
وی شناسایی مزایای نسبی را اصل مهم و اساسی برای رونق اقتصادی و اشتغال پایدار دانست و بیان کرد: به فعل رساندن ظرفیت ها و مزیت های نسبی موجود؛ نیازمند رویکرد علمی و برنامه ریزی صحیح، اصولی و جامع است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان خاطر نشان کرد: این استان دربخش های مختلف مانند صنعت، کشاورزی و گردشگری از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است و باید تلاش شود این توانمندی ها شناسایی و به فعل برسد.
** پرداخت 2380 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در هرمزگان
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر2380 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی، معدنی و کشاورزی استان پرداخت شده است .
سهراب رضوانی در نشست بررسی تسهیلات پرداختی به واحدهای صنعتی و معدنی هرمزگان، اظهار داشت: این تسهیلات در قالب بسته های حمایتی و تامین مالی بنگاه های تولیدی هرمزگان به واحدهای تحت پوشش سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پرداخت شده است.
وی افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی استان دو هزار و 320 میلیارد ریال به واحدهای صنعتی ومعدنی تحت پوشش سازمان صنعت،معدن و تجارت و 60 میلیارد ریال به واحدهای تولیدی تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزی پرداخت شده است.
این مقام مسوول اظهار داشت: استان هرمزگان دارای 13 شهرک و هفت ناحیه و 445 واحد صنعتی است که کمبود نقدینگی مهم ترین مشکل این واحدها به شمار می رود .
** دستگاه قضا با مخالفان رونق تولید برخورد جدی می کند
رییس کل دادگستری استان نیزدرهمین نشست اداری گفت: دستگاه قضا برای تحقق شعارسال 98 از فعالان اقتصادی حمایت و با مخالفان رونق تولید به شدت برخورد می کند.
حجت الاسلام محمد صادق اکبری افزود: درسال گذشته نیزدستگاه قضا دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران نظام اقتصادی در بندرعباس را تشکیل داد که به زودی به دو پرونده اقتصادی رسیدگی میشود.
وی بیان داشت: افرادی که رونق اقتصادی را با مشکل مواجه کنند، هیچگاه از چنگال قانون رهایی ندارند و در مقابل آن ها ازهیچ اقدامی فروگذارنخواهیم کرد.
استان هرمزگان دارای 13 شهرستان، 32 شهر، 85 دهستان، 38 بخش و 2257 روستا بوده است.
** رونق تولید را به کودکان آموزش دهیم
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان با اشاره به اهمیت نامگذاری سال 98 بنام «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: به کودکان بیاموزیم به داشته های خود افتخار کرده و مربیان راههای صحیح حمایت از کالاهای ایرانی را به کودکان و نوجوانان آموزش دهند.
ناهید سلیمانی احمدی چندی پیش در نخستین نشست سال 98 با مربیان و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان استان افزود: امروز یکی از مشکلات حوزه های فرهنگی به رخ کشیدن نشان ها و برندهای خارجی در بین خانواده هاست درحالی که با کار فرهنگی و با ایجاد اعتماد به نفس بین کودکان ونوجوانان این مشکل را برطرف کرد.
وی بیان داشت: مربیان و کارشناسان این کانون، اولویت اصلی برنامه های علمی، آموزشی و فرهنگی خود به کودکان را توجه به رونق تولید قرار دهند.
این مقام مسوول آموزش شناختن راه های استقلال و چگونه فکر کردن را به کودکان را ضروری دانست و بیان داشت: با آموزش صحیح برون رفت از مصرف گرایی شیوه های صحیح صرفه جویی را به آن ها یادآور شویم.
** احقاق رونق تولید در گرو حمایت های مردم
برای تحقق شعار رونق تولید باید خرید کالاهای ایرانی در بین مردم به فرهنگ تبدیل شود چرا که خرید کالای ایرانی موجب رونق تولید و بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی کشور خواهد شد.
رونق تولید در حوزه اقتصاد، زمینه را برای رسیدن به خودکفایی هموار می کند و افزایش رونق تولید به تلاش همه جانبه نیازدارد.
با توجه به شرایط موجود اقتصادی در کشور، دولت ها می توانند با حمایت از مالکیت فکری کارآفرینان به دستاوردهای علمی دست یابند زیرا کارآفرینان ایده های نو خلق می کنند.
براساس گزارش سازمان تجارت جهانی، میزان تجارت جهانی حدود یک ونیم برابر سریع تر از تولید جهانی رشد کرده است و این نسبت به عنوان کشش پذیری تجارت نسبت به درآمد شناخته و نیروی محرکه رشد تولید تلقی میشود.
امروزه اقتصادگران بسیاری نظرات متفاوتی درخصوص راه های برون رفت از تحریم و اقتصاد معیشتی درکشورمطرح کرده اند اما در نتیجه، همه این راهکارها نیازمند برنامه ریزی منسجم، حمایت و مشارکت همه اقشار جامعه را می طلبد.
9944 /6048
شعار«رونق تولید» در سال 98 می تواند علاوه بر راهکار برون رفت ازمشکلات اقتصادی، راهی برای مقابله با جنگ دشمنان انقلاب اسلامی باشد.
جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داخلی و مقابله با پدیده قاچاق یکی دیگر از راهکار مهم افزایش رونق تولید می باشد، مساله ای که برخی از واحدهای صنعتی کشور را با مشکل جدی مواجه کرده است.
اکنون که کشور در رکود اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم قرار گرفته، بهترین گزینه توجه به رونق تولید با استفاده از ظرفیت های داخلی است.
تولید رکن اقتصاد هر کشوری محسوب می شود و برای رونق بیشتر چاره ای جز حمایت روز افزون از این حوزه نیست و لزوم توجه به آن، ضروری است.
تحریم های ظالمانه دشمنان علیه بنیان اقتصادی کشورمان در طول انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته است و رونق تولید میتواند مشکل بیکاری، تورم، نقدینگی، کسری بودجه سالیانه دولت را برطرف کند.
** جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی اولویت برنامه های دولت
استاندارهرمزگان با تاکید برتوجه به جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی گفت: افزایش رونق تولید نیزازاولویت برنامههای مسوولان در سال جاری است.
فریدون همتی درنخستین نشست شورای اداری استان در سالجاری افزود: باید تلاش کنیم ظرفیت های تولید در بخشهای صنعتی، کشاورزی و شیلات تا پایان دولت دوازدهم افزایش پیدا کند.
وی آبزی پروری را یکی از مولفههای رشد اقتصادی این استان عنوان کرد و گفت: 150 هزارهکتار زمین برای پرورش میگو شناسایی شده و قراراست تولید 25هزار تن میگو را به 100هزارتن افزایش دهیم.
نماینده عالی دولت در هرمزگان با اشاره به بخش کشاورزی وافزایش ظرفیت در گلخانهها خاطرنشان کرد: در حال حاضر300هکتار گلخانه در استان فعالند که قراراست به 2هزارهکتارافزایش یابد.
همتی به انتخاب شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به ظرفیتهای غنی درهرمزگان، افزایش میزان اشتغال ازاهداف اولویت دارمدیران قرار می گیرد.
استاندارهرمزگان اظهار داشت: برای تحقق افزایش میزان گردشگربه ظرفیت 10میلیون نفر، تلاش مضاعف مدیران دستگاههای دولتی، خصوصی و مردم را به طورهماهنگ میطلبد.
همتی با اشاره به سفرحدود 3 میلیون گردشگر به استان درتعطیلات نوروز98 افزود: هرمزگان با دارا بودن نوارساحلی بسیارزیبا و جاذبههای دریایی، میتواند به عنوان مقصد گردشگری کشور تبدیل شود.
** هرمزگان سرشار از منابع اقتصادی
رییس مجمع نمایندگان هرمزگان گفت: این استان سرشار از منابع تولیدی و اقتصادی بوده وتمامی ظرفیت های ممکن در این استان برای ایجاد اشتغال و اقتصاد فراهم است.
احمد مرادی درنشست شورای اداری هرمزگان افزود: هرمزگان ظرفیت فراوانی درحوزه کشاورزی، شیلات، بنادر، نیروگاه های بزرگ، صنایع و معادن دارد و با این همه ظرفیت نباید فرد بیکار داشته باشیم.
وی بیان داشت: اگر با داشتن این همه ظرفیت هنوز نتوانسته ایم به برنامه های پیش بینی شده در حوزه اشتغال و رفع بیکاری دست پیدا کنیم، ناشی از کم کاری مدیران در حوزه های یاد شده است.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری مهم ترین موضوع در سطح کشور است که با وضع قانون و شعار این مشکلات حل نخواهد شد.
مرادی گفت: اگر در سال یک میلیون شغل و در مدت پنج سال پنج میلیون شغل مفید ایجاد کنیم، آن زمان است که کاری انجام گرفته است.
وی بیان داشت: در هر استان باید 30 هزار شغل واقعی در سال ایجاد شود که این موضوع با بخشنامه امکان پذیر نیست و نیاز به کار جهادی دارد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ۵ منطقه ویژه اقتصادی، ۲ منطقه آزاد،۸۲ بندر (صیادی، تجاری، نفتی، مواد معدنی و چند منظوره)،۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی،۳ پالایشگاه نفتی،۴ پالایشگاه گاز، ۶ نیروگاه، ۵ مجتمع فولاد،۲ مجتمع آلومینیوم، ۲ مجتمع روی، سیمان، کشتی سازی فراساحل وهزار واحد صنعتی ازمهمترین ظرفیتهای این استان اقتصادی است.
وی اضافه کرد: دسترسی به شبکههای چهارگانه حمل و نقل وهزار و۵۰۰ کیلومترخطوط ریلی و وجود ۵۵ کیلومترخط ریلی از ورودی بزرگترین بندر کشور بندر شهید رجایی از دیگر ظرفیتهای با ارزش سرمایه گذاری در هرمزگان است.
مرادی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد صادرات و واردات کشور از بنادر هرمزگان انجام میشود گفت: همچنین ۵۴ درصد عملیات گمرک و ۷۵ درصد درآمدهای گمرک از این استان صورت می گیرد.
این مقام مسوول عنوان کرد: وجود ذخایر بزرگ نفت و گاز و منابع معدنی با ارزش اقتصادی، میدان های گازی و نفتی، همجواری با خط صلح برای انتقال گاز، همجواری با منطقه پارس جنوبی و ۱۶۵ هزار هکتار سطح زیر کشت با تولید دو ونیم میلیون تن محصولات کشاورزی، از دیگر ظرفیتهای هرمزگان برای سرمایه گذاری است.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در سواحل مکران خاطر نشان کرد: ۵۷ درصد سواحل مکران در هرمزگان قرار دارد و طرح توسعه سواحل مکران با محوریت جاسک چندسالی است پس از فرمایشهای رهبری در هرمزگان آغاز شده است.
** همه برای تحقق رونق تولید تلاش کنند
نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: همه باید دست به دست هم داده و برای تحقق رونق تولید که تکمیل کننده استقلال اقتصادی است تلاش کنند.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی درخطبه های اولین نمازجمعه سال 98 اظهارداشت: اگر تولید رونق یابد، استقلال اقتصادی کشور محقق می شود و درغیر این صورت مشکل خواهیم داشت.
وی ادامه داد: فرهنگ اشتغال دچارخدشه شده و افراد توقع دارند پس از تحصیل پشت میزنشین شوند در صورتی که در کشورهای صنعتی هم، چنین چیزی نیست.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی در زمینه سیاسی و نظامی استقلال دارد و کسی جرات حمله به ایران را ندارد.
امام جمعه بندرعباس ادامه داد: منطقه پر از سلاح هایی است که دشمنان آرزوی شلیک آنها به سمت جمهوری اسلامی را دارند ولی به واسطه اقتدار نظامی ایران، جرات آن را ندارند و از راه اقتصادی می جنگند.
** رونق تولید و اشتغال آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد
به گفته سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان، استفاده صحیح و اصولی از ظرفیت های موجود، ایجاد و توسعه اشتغال مولد و پایدار و رونق تولید آسیب های اجتماعی و مشکلات فراروی جامعه را کاهش می دهد.
ایرج حیدری افزود: رونق تولید و اشتغال را کلید پیشرفت و توسعه برشمرد و بر ضرورت همدلی، همراهی، همفکری، عزم و اراده همگانی جهت ایجاد و توسعه اشتغال مولد و پایدار و رونق تولید در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
وی شناسایی مزایای نسبی را اصل مهم و اساسی برای رونق اقتصادی و اشتغال پایدار دانست و بیان کرد: به فعل رساندن ظرفیت ها و مزیت های نسبی موجود؛ نیازمند رویکرد علمی و برنامه ریزی صحیح، اصولی و جامع است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان خاطر نشان کرد: این استان دربخش های مختلف مانند صنعت، کشاورزی و گردشگری از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است و باید تلاش شود این توانمندی ها شناسایی و به فعل برسد.
** پرداخت 2380 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در هرمزگان
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر2380 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی، معدنی و کشاورزی استان پرداخت شده است .
سهراب رضوانی در نشست بررسی تسهیلات پرداختی به واحدهای صنعتی و معدنی هرمزگان، اظهار داشت: این تسهیلات در قالب بسته های حمایتی و تامین مالی بنگاه های تولیدی هرمزگان به واحدهای تحت پوشش سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پرداخت شده است.
وی افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی استان دو هزار و 320 میلیارد ریال به واحدهای صنعتی ومعدنی تحت پوشش سازمان صنعت،معدن و تجارت و 60 میلیارد ریال به واحدهای تولیدی تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزی پرداخت شده است.
این مقام مسوول اظهار داشت: استان هرمزگان دارای 13 شهرک و هفت ناحیه و 445 واحد صنعتی است که کمبود نقدینگی مهم ترین مشکل این واحدها به شمار می رود .
** دستگاه قضا با مخالفان رونق تولید برخورد جدی می کند
رییس کل دادگستری استان نیزدرهمین نشست اداری گفت: دستگاه قضا برای تحقق شعارسال 98 از فعالان اقتصادی حمایت و با مخالفان رونق تولید به شدت برخورد می کند.
حجت الاسلام محمد صادق اکبری افزود: درسال گذشته نیزدستگاه قضا دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران نظام اقتصادی در بندرعباس را تشکیل داد که به زودی به دو پرونده اقتصادی رسیدگی میشود.
وی بیان داشت: افرادی که رونق اقتصادی را با مشکل مواجه کنند، هیچگاه از چنگال قانون رهایی ندارند و در مقابل آن ها ازهیچ اقدامی فروگذارنخواهیم کرد.
استان هرمزگان دارای 13 شهرستان، 32 شهر، 85 دهستان، 38 بخش و 2257 روستا بوده است.
** رونق تولید را به کودکان آموزش دهیم
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان با اشاره به اهمیت نامگذاری سال 98 بنام «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: به کودکان بیاموزیم به داشته های خود افتخار کرده و مربیان راههای صحیح حمایت از کالاهای ایرانی را به کودکان و نوجوانان آموزش دهند.
ناهید سلیمانی احمدی چندی پیش در نخستین نشست سال 98 با مربیان و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان استان افزود: امروز یکی از مشکلات حوزه های فرهنگی به رخ کشیدن نشان ها و برندهای خارجی در بین خانواده هاست درحالی که با کار فرهنگی و با ایجاد اعتماد به نفس بین کودکان ونوجوانان این مشکل را برطرف کرد.
وی بیان داشت: مربیان و کارشناسان این کانون، اولویت اصلی برنامه های علمی، آموزشی و فرهنگی خود به کودکان را توجه به رونق تولید قرار دهند.
این مقام مسوول آموزش شناختن راه های استقلال و چگونه فکر کردن را به کودکان را ضروری دانست و بیان داشت: با آموزش صحیح برون رفت از مصرف گرایی شیوه های صحیح صرفه جویی را به آن ها یادآور شویم.
** احقاق رونق تولید در گرو حمایت های مردم
برای تحقق شعار رونق تولید باید خرید کالاهای ایرانی در بین مردم به فرهنگ تبدیل شود چرا که خرید کالای ایرانی موجب رونق تولید و بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی کشور خواهد شد.
رونق تولید در حوزه اقتصاد، زمینه را برای رسیدن به خودکفایی هموار می کند و افزایش رونق تولید به تلاش همه جانبه نیازدارد.
با توجه به شرایط موجود اقتصادی در کشور، دولت ها می توانند با حمایت از مالکیت فکری کارآفرینان به دستاوردهای علمی دست یابند زیرا کارآفرینان ایده های نو خلق می کنند.
براساس گزارش سازمان تجارت جهانی، میزان تجارت جهانی حدود یک ونیم برابر سریع تر از تولید جهانی رشد کرده است و این نسبت به عنوان کشش پذیری تجارت نسبت به درآمد شناخته و نیروی محرکه رشد تولید تلقی میشود.
امروزه اقتصادگران بسیاری نظرات متفاوتی درخصوص راه های برون رفت از تحریم و اقتصاد معیشتی درکشورمطرح کرده اند اما در نتیجه، همه این راهکارها نیازمند برنامه ریزی منسجم، حمایت و مشارکت همه اقشار جامعه را می طلبد.
9944 /6048
کپی شد