علی موسوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر 220 هزار دانشجو در 163 رشته در کشور مشغول تحصیل هستند که سهم استان هرمزگان 3 دانشکده با سه هزار و 700 دانشجو و 28 رشته تحصیلی می باشد.
وی با اشاره به اینکه رشته های تحصیلی باید مطابق با نیاز بازار کار در منطقه باشند بیان داشت: در وضعیت فعلی که اشتغال یکی از دغدغه های دانش آموختگان می باشد این دانشگاه می تواند در حوزه های کارآفرینی و خود اشتغالی نقش موثری در اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
موسوی یاد آور شد: توسعه رشته های فنی، زمینه تربیت نیروهای ماهری که بتواند رشد اقتصادی را رونق ببخشد و تولید ناخالص ملی را افزایش دهد فراهم می کند.
این مقام مسوول خاطر نشان کرد: دانشکده فنی و حرفه ای در شرق استان نیازمند توسعه و درغرب استان در صورتی که ساختمان و تجهیزات آن با حمایت خیرین تامین شود به اعتبار 100 میلیارد ریال برای راه اندازی 2 دانشکده تا پایان برنامه ششم توسعه نیاز است.
وی اظهار داشت: همچنین درجاسک ساختمان نیمه کاره ای به منظور ایجاد دانشکده فنی و حرفه ای وجود دارد که در صورت تامین هزینه های لازم رشته های تحصیلی پتروشیمی و صنایع دریایی راه اندازی خواهد شد.
9944 /6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.