معاون فنی حفاظت محیط زیست هرمزگان ضمن تایید این خبر گفت: نمونه های پرندگان تلف شده با درجه حفاظتی مختلف از جمله گونه های در معرض خطر انقراض شامل عقاب صحرایی، عقاب شاهی و کورکور سیاه است.
میثم قاسمی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: کارشناسان محیط زیست در منطقه یاد شده در مجموع 11 لاشه پرنده در پای تیرهای برق با پایه بتنی مشاهده کرده اند.
معاون حفاظت محیط زیست هرمزگان توضیح داد:به طور کلی تجمع پرندگان شکاری در یک محدوده نشان دهنده وجود لاشه یا ضایعات در محل است.
به گفته قاسمی کارشناسان در مجاورت برخی از پرنده های تلف شده، قطعه های بریده شده پای مرغ مشاهده کردند و با گشت زنی های بیشتر، حجم وسیعی از ضایعات مرغ که به طور آزاد پراکنده شده بودند، در چند نقطه در طول یک مسیر دیده شد.
وی ادامه داد: این مساله موجب جلب پرندگان شکاری به منظور تغذیه شده و برق گرفتگی نیز در نتیجه نشستن و برخاستن بر روی سیم های برق است که به احتمال زیاد، بال زنی پرنده و تماس دو سر بال به طور هم زمان با سیم ها، منجر به برق گرفتگی شده است.
قاسمی یادآور شد: پیش از این هم مواردی از تلف شدن انواع پرندگان بر اثر برق گرفتگی گزارش شده اما این برای اولین بار است که شاهد تلف شدن جمعی پرندگان هستیم.
وی با اشاره به شروع فصل مهاجرت پرندگان به هرمزگان متذکر شد: احتمال تکرار چنین حوادثی وجود دارد که باید برای جلوگیری از آن باید در دو بخش کارهای پیشگیرانه انجام شود.
قاسمی گفت: برخی کشورها که تجربه مشابهی داشته اند، کارهای موثری برای ایمن سازی خطوط انتقال برق انجام داده اند که این اقدام باید در هرمزگان نیز بررسی و اجرایی شود.
معاون حفاظت محیط زیست هرمزگان همچنین پیش بینی تمهیداتی برای جمع آوری درست و اصولی ضایعات کشتارگاه و مرغداری های منطقه را ضروری دانست.
2094
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.