محمدعلی سلیمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تسهیلات مذکور از محل صندوق توسعه ملی با میانگین سود شش درصد پرداخت شده است.
وی افزود: با پرداخت این تسهیلات و اجرای طرح های اشتغالزایی روستایی، بیش از چهار هزار و 500 فرصت شغلی در هرمزگان ایجاد می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان خاطرنشان کرد: با اجرای طرح حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، دو هزار و 890 میلیارد ریال تسهیلات برای طرحهای اشتغال روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت در استان اختصاص داده شده است.
سلیمی ادامه داد: از ابتدای شروع طرح، استان هرمزگان همواره پیشرو و دارای رتبه اول در جذب اعتبارات اشتغالزایی روستایی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان برای بهره مندی از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی باید در سامانه کارا به نشانی Kara.mcls.gov.ir ثبت نام کنند تا طرح آنها مورد بررسی و در صورت تایید نهایی، جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی شوند.
به گزارش ایرنا، بر اساس برنامه ششم توسعه، میانگین ایجاد اشتغال پایدار روستایی کشور باید به 384 هزار شغل در سال برسد و در همین راستا مجلس شورای اسلامی مرداد سال گذشته لایحه برداشت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی را جهت ایجاد اشتغال در مناطق روستایی تصویب و رییس جمهوری نیز 19 شهریور 96 آن را برای اجرا ابلاغ کرد.
دی ماه 96 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور العمل «آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه ایجاد اشتغال پایدار روستایی و عشایری با استفاده از صندوق توسعه ملی» را با هدف کاهش بیکاری و رونق اشتغال به استانداران سراسر کشور ابلاغ کرد.
براساس این آیین نامه معادل 1.5 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی نزد سه بانک توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید به عنوان موسسه های عامل سپرده گذاری تعیین شد تا با تلفیق منابع هریک برابر با سهم صندوق توسعه ملی در اختیار طرح های اشتغالزا و تایید شده قرار گرفته و به متقاضیان وام اشتغال روستایی پرداخت شود.
مجموع منابع صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع هریک از بانک های عامل حدود 12 هزار میلیارد تومان است که برای پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری اختصاص یافته است.
نرخ سود تسهیلات اشتغال روستایی با توجه به مناطق روستایی، مرزی و عشایری متفاوت و از چهار تا 6 درصد است که مدیران دستگاه های اجرایی با ارائه طرح و مدیران عامل بانک ها باید تا پایان تیرماه امسال نسبت به جذب سهم استان خود اقدام می کردند اما مدت زمان تعیین شده حذف و مقرر شد تا پایان جذب کامل تسهیلات ابلاغی، تسهیلات جذب و پرداخت شود.
براساس نتایج اعلام شده از سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 هرمزگان دارای یک میلیون و 776 هزار و 415 نفر جمعیت بوده که بیش از 800 هزار نفر آن در روستاها زندگی می کنند.
استان هرمزگان دارای یک هزار و 829 روستا است.
7198/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.