به گزارش یرنا، در هشتاد و سومین نشست شورا روز یکشنبه که به ریاست جواد بلارک (نایب رییس شورا) برگزار شد، رییس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورا در دفاع از پیشنهاد خود اظهار داشت: یکی از گلایه های مردم غیرشفاف بودن مزایده ها و مناقصه های شهرداری است که با تصویب این پیشنهاد، همه در جریان جزییات مناقصه ها و مزایده ها قرار گرفته و درصورت داشتن شرایط لازم می توانند در آنها شرکت کنند.
کیانوش جهانبخش ادامه داد: اگر این سامانه زیر نظر واحد حقوقی باشد، از ابتدا تمام فرآیندهای آن تحت نظارت خواهد بود.
حسین طاهری نماینده حقوقی شهرداری نیز با استقبال از این پیشنهاد، راه اندازی سامانه مناقصه و مزایده را موجب شفافیت بیشتر در فرآیندهای شهرداری دانست.

*راه اندازی سامانه صلاح نیست
آبتین امیری دیگر عضو شورای شهر بندرعباس به عنوان تنها مخالف این پیشنهاد اظهار داشت: راه اندازی سامانه مناقصه و مزایده به صلاح نیست و شهرداری را دچار چالش می کند.
وی ادامه داد: نماینده حقوقی شهرداری هم در این نشست بدون دقت با آن موافقت کرده و از آن استقبال می کند.
به گفته امیری در صورت اجرایی شدن این پیشنهاد، همه می خواهند شانس خود را برای برنده شدن در مزایده ها و مناقصه ها امتحان کنند.

*شما نماینده مردم هستید یا پستوهای سیاسی؟
گفته های امیری واکنش جهانبخش را در پی داشت و خطاب به همکار خود گفت: شما باید مشخص کنید نماینده مردم هستید یا پستوهای سیاسی و معلوم نیست چرا با هر پیشنهادی در راستای شفافیت در شورا و شهرداری مخالفت می کنید که نمونه دیگر آن مخالفت با پخش مستقیم جلسات علنی شورا در فضای مجازی است.
رییس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورا تصریح کرد: تکلیف خود را روشن کنید تا بدانیم با کدام ادبیات باید با شما حرف بزنیم.
جهانبخش ادامه داد: به آمار پرونده های شهرداری بندرعباس در محاکم قضایی نگاه کنید تا متوجه عمق مشکلات حقوقی قراردادهای شهرداری بشوید.
این عضو شورا تصریح کرد: این حق مردم و رسانه هاست که به صورت شفاف بدانند کدام طرح عمرانی با چه مبلغی و به کدام پیمانکار و شرکت واگذار شده است.

*نماینده هرکجا هستم، حرفم درست است
امیری نیز در پاسخ به سخنان جهانبخش گفت: نماینده هر کجا هستم باید ببینید حرفم درست است یانه و این شفاف سازی و روشنگری که خواستار آن هستید باید پشتوانه داشته باشد.
وی اضافه کرد: در شرایط بحران اقتصادی هستیم و زمان این کار نیست بلکه زمان شناسایی افراد توانمند است نه اینکه هر کس توانمند و ناتوان وارد شود و کار کند و شهرداری با طرح های نیمه تمام بماند.

*شهرداری بندرعباس مصوبه های شورا را اجرا نمی کند
پس از سخنان رفت و برگشتی جهابخش و امیری، یکی دیگر از اعضای شورا، شهرداری را از زاویه ای دیگر مورد انتقاد قرار داد و با ضعیف دانستن وجه نظارتی شورا از همکاران خود خواست این موضوع را مورد بررسی قرار دهند که در یکسال و نیم گذشته، شهرداری چند مصوبه شورا را اجرا کرده است؟
اسماعیل بواشه ادامه داد: با ادعای کمبود منابع مالی شهرداری موافقق نیستم و از پولدارترین نهادهاست اما بی نظارتی، نداشتن برنامه و جمع آوری نکردن اطلاعات املاک شهرداری وضعیت نامناسبی را به وجود آورده است.
این عضو شورا اضافه کرد: هم اکنون اگر از شهرداری بندرعباس بپرسید چقدر املاک دارید یا نمی دانند و یا به شورا پاسخگو نیستند و همه اعضای شورا نیز متوجه این مشکلات هستند اما اعتراضی نمی کنند که رفتار آنان مصداق این ضرب المثل است که : ' می دانیم حق با امام حسین (ع) است اما پلوی یزید چرب تر است.'
بواشه این وضعیت را مایه تاسف دانست و گفت: کار به جایی رسیده که عضو شورا را حتی به عنوان شهروند معمولی به زیرمجموعه های وابسته به شهرداری راه نمی دهند که نمونه آن راه ندادن فرزانه آرامش رییس کمیسیون عمران شورا به پلاژ بانوان است.
در ادامه، پیشنهاد ایجاد سامانه مزایده و مناقصه زیرنظر واحد حقوقی به رای گذاشته شد که با هفت رای موافق در برابر تنها رای مخالف آبتین امیری به تصویب رسید.

*تاثیر افزایش قیمت دلار بر گرانی کافور مردگان
یکی دیگر از دستور کارهای هشتاد و سومین نشست شورای شهر بندرعباس بررسی درخواست شهرداری برای جابجایی سه میلیارد ریالی یکی از ردیف های اعتباری برای انتقال سنگ تراشان به عنوان صنف مزاحم به آرامستان بود که مباحثی حاشیه ای مانند افزایش قیمت کافور مصرفی سازمان آرامستان را در پی داشت.
رییس سازمان آرامستان شهرداری بندرعباس با اشاره به چالش های مالی مجموعه تحت مدیریت خود گفت: ابتدای امسال قیمت هر کیلوگرم کافور مورد استفاده در آرامستان 350هزار ریال بود اما در پی گرانی دلار، قیمت این کالای وارداتی به هرکیلوگرم هفت میلیون ریال افزایش یافت که در حال حاضر اتحادیه آرامستان های کشور آن را به قیمت هرکیلوگرم چهارمیلیون و 500 هزار ریال توزیع می کند.
در پایان این بخش، دستور کار 'نامه شماره1/90080 مورخ 97/8/1 شهرداری بندرعباس در خصوص کسر مبلغ سه میلیارد ریال از ردیف 20511 هزینه واگذاری خدمات شهری و اداری به ردیف 41607 کمک به سایر مؤسسات وابسته شهری جهت احداث مغازه‌های سنگ فروشی در سازمان آرامستان به دلیل انتقال صنوف مزاحم ' بدون مخالف به تصویب رسید.
پیش از دستور کارهای شورا، یکی از اعضای شورای شهر در نطق پیش از دستور خواستار انتقال زندان شهرک توحید به خارج از حریم شهر شد.
*جای دانشگاه و زندان عوض شده است
پرویز سالاری در این باره گفت: اماکن نظامی و زندان که باید خارج از حریم شهر باشند درون شهر بندرعباس قرار گرفته و دانشگاه که باید درون شهر باشد، بیرون از شهر ایجاد شده است.
این عضو شورا یادآور شد: انتقال زندان به خارج از شهرها در سال 1380مصوب شده و در بندرعباس نیز نزدیک به هفت سال است زمین تحویل شده و راه و شهرسازی موظف به ساخت آن است اما هنوز اقدامی نشده که لازم است استاندار به موضوع ورود کرده و پیگیری های لازم را انجام دهد.
2094 /6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.