امید ذاکری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بیش از 90 درصد از این میزان در قالب پیشگیری از تصرف زمین ملی و منابع طبیعی به استناد تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت و بهره برداری از منابع طبیعی قبل از وقوع تخریب و تصرف در همان مراحل اولیه انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: پیشگیری و رفع تصرف از این میزان زمین ملی با تلاش یگان حفاظت از منابع طبیعی و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی و همچنین با مشارکت مرتعداران، همیاران طبیعت و محافظان افتخاری و همچنین گزارش های مستقیم مردمی انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان تصریح کرد: از مهمترین رویکردهای یگان حفاظت از منابع طبیعی استان در جهت کاهش تصرف زمین های ملی، رویکرد پیشگیرانه است.
ذاکری خاطرنشان کرد: با شناسایی مناطق حساس و اولویت بندی ، یگان حفاظت در شهرستان ها اقدام به گشت زنی و مراقبت های منظم و دوره ای در مناطق مختلف می کند.
وی تاکید کرد: منابع طبیعی هرمزگان هرگونه تخریب و تصرف ملی را از طریق کارشناسان خود پیگیری و با این موارد از طریق مجاری قانونی به صورت جدی برخورد می کند.
وی بیان داشت: اداره های منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان های هرمزگان به صورت شبانه روزی و در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل آماده دریافت هرگونه اخبار در مورد تخریب، تصرف و آتش سوزی از طریق شماره تلفن 1504 می باشند.
از مساحت 7 میلیون و200 هزار هکتاری استان هرمزگان ، 6 میلیون و 900 هزار هکتار جزو عرصه های منابع طبیعی است که یک میلیون و 80 هزار هکتار آن جنگل ، 4 میلیون و 93هزار هکتار مرتع و یک میلیون و 565 هزار هکتار آن را بیابان تشکیل می دهد.
7198/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.