«محمدعلی عروجی »روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پوشش برنامه خدمات نوین سلامت و خطر سنجی بیماری های غیر واگیر در کشور 30 درصد جمعیت در سال مطرح شده درحالیکه این شاخص در خمین 50 درصد است.
وی ادامه داد: خدمات نوین سلامت از گام های عملیاتی برنامه تحول سلامت است که به منظور پیشگیری از بیماری های غیر واگیر از بهمن ماه سال 95 در 56 مرکز شامل مراکز جامع سلامت شهری و خانه بهداشت روستایی در این شهرستان کلید خورد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین گفت: پیش بینی می شود تا پایان برنامه ششم توسعه 44 هزار نفردر خمین از مزایای برنامه خدمات نوین سلامت ارائه شود.
عروجی بیان کرد: ارزیابی الگوی تغذیه ای، فعالیت جسمانی، مصرف دخانیات، سلامت دوره باروری و یائسگی، سلامت روان، عوامل اجتماعی و خانوادگی موثر بر سلامت و تشکیل شناسنامه سلامت و بررسی بیماری های غیر واگیر در مردان و زنان در مناطق شهری و روستایی از جمله خدمات در این زمینه است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خمین خاطرنشان کرد: جمعیت در خطر پس از تشخیص بیماری، از مزایای خدمات مشاوره ای و توصیه های ورزشی و غذایی در سطح یک مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشتی روستایی بهره مند می شوند و در صورت نیاز به خدمات سطح 2 به مراکز درمانی ارجاع داده می شوند.
عروجی گفت: بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان ها و اعتیاد از جمله مواردی است که سلامت افراد میانسال را در خمین تهدید می کند.
وی بر لزوم پایش بحران میانسالی تاکید کرد و گفت: جمعیت هدف در این برنامه دارای سه نوع کارت زرد،نارنجی و سبز خواهند شد که بر مبنای آن از بسته های حمایتی ویژه بهره مند می شوند.
خمین واقع در جنوب استان مرکزی با 105 هزار نفر جمعیتدارای یک بیمارستان با امکانات درمانی و بستری است.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.