به گزارش ایرنا،‌ محمد بهاروند روز چهارشنبه در نشست کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری شهرستان ساوه در هتل شهر صنعتی کاوه برگزار شد،‌ افزود: خاموشی های نامنظم که باعث وارد آمدن خسارت به واحدهای تولیدی این شهر صنعتی شده است که باید با جدیت مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: مدیران صنعتی از مسئولان درخواست مساعدت برای رفع این مشکل و جلوگیری از وارد شدن خسارت بیشتر به صنایع و واحدهای تولیدی هستند.
بهاروند گفت: اعمال خاموشی ها به صورت عادلانه و ضابطه مند درخواست تولیدکنندگان ساوجی به خصوص واحدهای مستقر در شهر صنعتی کاوه است.
فرماندار ساوه ادامه داد: مدیران واحدهای تولیدی احساس می کنند که نسبت به سایر استان ها خاموشی بیشتری دارند و این موضوع با شرکت برق باختر و توزیع برق مطرح شده است.
معاون استاندار مرکزی در ادامه،‌ واردات مواد اولیه را از دیگر مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان بخش صنعت ساوه عنوان کرد و افزود: دولت در این رابطه بسته هایی متناسب با شرایط کشور طراحی کرده و وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در حال اتخاذ راهکارهایی برای برون رفت از این تنگنا هستند.
بهاروند همچنین تشکیل اتاق بازرگانی در شهرستان ساوه را از نیازهای اساسی بخش صنعت و تولید عنوان کرد و گفت: نبود چنین مرکزی باعث ایجاد مشقت برای صنتعگران و تولیدگنندکان ساوجی شده است.
وی امینت سرمایه گذاری در شهرستان ساوه را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: آرامشی که در این بخش برقرار است با حمایت های دستگاه قضائی توام شده که نتیجه آن تقویت و پویایی صنعت این شهرستان نسبت به سایر شهرهای صنعتی کشور است.
بهاروند گفت: همراهی و حمایت های دستگاه قضائی باعث شد علاوه بر اینکه اورژانس شهر صنعتی کاوه با مساعدت حوزه اجرایی مستقر شود،‌ حیات بسیاری از واحدهای صنعتی مشکل دار از قبیل آلومینیوم پارس تداوم یابد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: باید تلاش کرد تا ساعات خاموشی در حوزه صنایع شهرستان ساوه کمتر شود.
حجت الله درودگر اظهار داشت: این مشکلات به مراجع ذیربط منعکس و خواسته های صنعتگران شهرستان ساوه در مرکز استان پیگیری می شود.
وی افزود: اکنون شرایط اقتصادی کشور ایجاب می کند که همه مدیران اجرائی و قضائی با تشریک مساعی در راستای رفع مشکلات حوزه تولید گام بردارند تا از این آزمون سخت با سربلندی خارج شویم.
درودگر گفت: با حمایت هایی که دستگاه قضائی و مسئولان شهرستان ساوه،‌ 2 واحد تولیدی ورشکسته از بحران خارج شدند و تلاش می شود تا مشکلات سایر کارخانه های تولیدی با روحیه همدلی و همراهی برطرف شود.
رئیس دادگستری ساوه نیز گفت: نشست های کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری از مدتها قبل با عنوان یکی از شاخه های فرعی ستاد اقتصاد مقاومتی به طور مرتب در این شهرستان با هدف بررسی و رفع مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی با حضور مدیران اجرایی و ادارات مختلف شهرستانی و استانی برگزار می شود.
هادی ملکی افزود: در صورت وجود مشکلات قضائی در واحدهای تولیدی با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور،‌ مراتب در این جلسات مورد بررسی قرار می گیرد و تصمیم گیری های متناسب نیز اتخاذ می شود.
وی ادامه داد: نحوه رسیدگی به پرونده های حوزه صنعت در دستگاه قضا از خواسته های مکرر مدیران صنایع شهرستان ساوه است و پرونده های مرتبط با مطالبات کارگری و اداره کار، رفاه و تامین اجتماعی نیز با جدیت دنبال می شود.
رئیس دادگستری شهرستان ساوه در مورد پرونده های کیفری حوزه صنعت و تولید نیز گفت: رویه دستگاه قضایی این است که کار به جلب مدیران صنایع منجر نشود البته این مساله مستلزم همکاری مدیران صنعتی است و در مواردی که مدیران از سوی مراجع قضائی احضار می شوند، باید در زمان مقرر حضور یابند یا اینکه نماینده قانونی شان را معرفی کنند تا به صدور حکم جلب یا بازداشت آنها نیانجامد.
وی تاکید کرد: در چند ماه اخیر هیچ گونه حکم جلبی برای مدیران صنعتی شهرستان ساوه صادر نشده و بنای دستگاه قضائی شهرستان نیز توقیف اموال کارگاه های تولیدی نیست.
ملکی ادامه داد: واحدهای تولیدی ساوه به عنوان یکی از قطب های صنعت کشور، مطالبات بر حقی از مقامات قضایی و مسئولان اجرایی دارند که در کمیته حمایت از سرمایه گذاری تلاش می شود با همراهی فرماندار شهرستان مشکلات را به حداقل برسد.
ساوه با 500 واحد تولیدی و بزرگترین شهر صنعتی کشور از قطب های صنعت کشور به حساب می آید و نیمی از اشتغال حوزه صنعتی استان مرکزی نیز متعلق به این شهرستان است.
6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.