عباس نیک روش روز سه شنبه به مناسبت هفته سلامت در جمع اصحاب رسانه افزود: این واحد درمانی در سال های قبل به دانشکده علوم پزشکی تحویل شده و از امکانات و زیرساخت های مناسبی برای ارائه خدمت به مردم برخوردار است اما، جانمایی نامناسب طرح معضلات اساسی در آمد و شد شهروندان دارد.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده استانداری مرکزی و حلقه مدیریتی زرندیه قول مساعد برای ایجاد راه دسترسی مناسب را داده اند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه گفت: شهروندان زرندیه اکنون خدمات درمانی و بیمارستانی را از بیمارستان آسیابک دریافت می کنند و حل مشکلات راه دسترسی بیمارستان امام رضا(ع) در بهبود شاخص های خدمات درمانی و ارائه خدمات بهینه به مردم اثر مستقیم دارد.
نیک روش ادامه داد: ساخت یک واحد درمانی جایگزین بیمارستان مدرس ساوه مصوب شده که تاکنون اعتبار مختصری به آن تخصیص یافته است و عملیات اجرایی آن در جوار اداره دادگستری ساوه آغاز خواهد شد.
وی افزود: برای ساخت این بیمارستان 40 هزار متر مربع زمین تخصیص یافته و با تغییر کاربری آن نیز موافقت شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه ادامه داد: ‌در بیمارستان مدرس ساوه حدود 420 میلیون ریال و در بیمارستان آسیابک زرندیه نیز 100 میلیون ریال در هر ماه به بیماران بی بضاعت خدمات مددکاری ارائه می شود و در پرداخت هزینه ها به صورت بلاعوض کمک می شود.
نیک روش افزود: بیش از 80 میلیارد ریال در سال گذشته از سوی خیران حوزه سلامت و مردم به مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان ها کمک شده است.
وی توضیح داد: یکی از پالش های مهم حوزه سلامت شهرستان های ساوه و زرندیه طولانی شدن پرداخت مطالبات از سوی شرکت های بیمه گر است و این مهم در مورد هزینه هایی که دانشکده و مراکز بیمارستانی برای مداوای مصدومان سوانح رانندگی متحمل می شوند بیشتر مشکل زا است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه یادآور شد: به منظور درمان حادثه دیدگان حوادث رانندگی و ترافیکی در این شهرستان ها پارسال 100 میلیارد ریال از سوی دانشکده علوم پزشکی هزینه شد اما شرکت های بیمه گر تنها 15 میلیارد ریال آن را پرداخت کرده اند.
به گفته این مسئول حوزه سلامت،‌ در بهداشت حرفه ای نیز در سال گذشته از 99 درصد کارگاه های مستقر در ساوه و زرندیه بازرسی و معاینات دوره ای نیز برای 95 درصد از شاغلین این مراکز
انجام شد و کارفرمایانی که از انجام معاینه دوره ای امتناع کردند به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی گفت: زمان رسیدگی و ارائه نظر کارشناسی در مورد پرونده های کارگرانی که در مشاغل سخت و زیان آور فعالیت می کنند،‌ در سال گذشته به کمتر از 2 ماه کاهش یافت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه افزود: اندازه گیری 100 درصد آلایندگی های محیطی،‌ ارائه خدمات بهداشت حرفه ای در 75 درصد از کارگاه های روستایی،‌ دفع بی خطر پسماند مطب ها در بیمارستان مدرس و واگذاری تمام داروخانه های فعال در مناطق روستایی به بخش خصوصی از دیگر فعالیت های مربوط به حوزه بهداشت حرفه ای در سال گذشته است که انجام شده است.
نیک روش گفت: در بخش عمرانی نیز 20 طرح بهداشتی در ساوه و زرندیه در دست ساخت است و برخی از آن ها نیز مانند خانه های بهداشت روستایی و مراکز جامع سلامت به بهره برداری رسیده اند.
وی در مورد ارائه خدمات دندانپزشکی در ساوه و زرندیه،‌ گفت: با فعالیت 20 مرکز در این شهرستان ها حدود 10 میلیارد ریال در هزینه های شهروندان صرفه جویی شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه ادامه داد: با اینکه بیمه سلامت کمی شرایط را سخت کرده و ممکن است با چالش هایی وجود داشته باشد اما، راه اندازی کیلنیک های درمانی تا پایان امسال در دستور کار دانشکده علوم پزشکی قرار دارد.
نیک روش گفت: شعار امسال هفته سلامت 'پوشش همگانی سلامت برای همگان در همه جا' است و در ساوه و زرندیه نیز قرار است موضوع اجتماعی کردن سلامت که از برنامه های محوری دولت دوازدهم به شمار می آید در اولویت کاری قرار گیرد.
وی افزود: در هفته آینده مجمع عمومی سلامت شهرستان های ساوه و زرندیه را با تمرکز بر شعار امسال هفته سلامت برگزار می شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان های ساوه و زرندیه همچنین فعال کردن کانون های سلامت محله با هدف مشارکت عمومی در حوزه سلامت و توانمندسازی جوامع محلی را از برنامه های امسال این دانشکده برشمرد و گفت: در این طرح از توان و مشارکت شهروندان نهایت بهره گرفته می شود.
شهرستان های ساوه و زرندیه در مجموع با داشتن حدود 400 هزار جمعیت دارای سه بیمارستان است.
6539/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.