به گزارش ایرنا، فرماندار ساوه در حاشیه این آیین در جمع خبرنگاران،‌ گفت: در نوروز امسال برای پاسداشت طبیعت و زمین از سوی ارگان های ذیربط و نیز سازمان های مردم نهاد این شهرستان به نحو شایسته ای اطلاع رسانی شد که تغییر رفتار زیست محیطی را به همراه داشت.
محمد بهاروند اظهار کرد: سازمان های مردم نهاد شهرستان ساوه ظرفیت های ارزشمندی در حفاظت از محیط زیست دارند و روز زمین پاک فرصت مناسبی برای عضوگیری این سمن ها است.
وی افزود: اقدام امروز مسئولان و مردم ساوه به مناسبت روز زمین پاک انجام شد و پیام این حرکت نیز ' نه به ریختن و رهاسازی زباله ها در طبیعت' است که امیدواریم همه شهروندان در قبال زمین و محل زیست خود با احساس مسئولیت رفتار کنند.
بهاروند گفت: زمین یک سرمایه عمومی و متعلق به آیندگان است و نسل امروز مسئولیت دارد که این امانت را به نحو شایسته ای تقدیم آیندگان کند.
معاون استاندار مرکزی گفت: گاهی با ریختن زباله و پلاستیک هایی که صدها سال برای تجزیه آنها زمان لازم است،‌ نفس زمین به شماره می افتد و روز جهانی زمین پاک فرصتی برای اقناع افکار عمومی و توجه به مساله مهم حفاظت از پاگیزگی زمین باشد.
شهردار ساوه نیز در سخنانی گفت: مساله انباشت زباله ها و رها سازی زباله های غیرقابل بازیافت یا دیربازیافت از نگرانی های امروز جامعه است.
سید مهدی حسینی اظهار کرد: روزانه در شهر ساوه افزون بر 130 تن زباله خانگی تولید می شود که لازم است شهروندان زباله های خود را از مبدا تفکیک کنند تا علاوه بر جلوگیری از آلودگی محیط زیست،‌ کار بازیافت هم به نحو مناسبی انجام شود.
حسینی گفت: برای ساماندهی پسماندهای خانگی در شهر ساوه به زودی با یکی از شرکت ها قراردادی منعقد می شود.
وی در مورد سایت پردازش زباله که قرار است در حاشیه شهر ساوه احداث شود،‌ گفت: اکنون در حال تکمیل مبحث تفکیک و پرس زباله ها هستیم و قرار است فعالیت های این حوزه به بخش خصوصی واگذار شود.
در بسیاری از کشورها روز 22 آوریل هم زمان با 2 اردیبهشت به نام «روز زمین» گرامی داشته می شود.
شعار امسال روز جهانی زمین پاک «نه به کیسه های پلاستیکی» است.
6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.