به گزارش ایرنا، فتح الله حقیقی روز شنبه در نخستین مجمع سلامت شهرستان تفرش، افزود: تدوین سند امنیت غذایی ضامن افزایش سلامت مردم این استان است و به عنوان راهبردی اولویت دار باید در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
وی ادامه داد: سهم مشارکت 90 دستگاه اجرایی استان مرکزی در تدوین و تنظیم سند امنیت غذایی دیده شده که باید نهادهای مسئول با تمام ظرفیت در این مهم نقش آفرینی کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار کرد: دسترسی به غذای سالم و نظارت اصولی برچرخه تولید محور سند امنیت عذایی است که در این سند، نقش شهروندان نیز به خوبی دیده شده است.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی در سال های اخیر سهم بسیار موثری در کنترل بیماری های واگیردار داشت اما کنترل بیماری های غیر واگیر تنها وظیفه این دانشگاه نیست و بیشتر به چگونگی مصرف مواد غذایی بستگی دارد که این مهم نیز با آگاه سازی اقشار مختلف مردم با تدوین سند امنیت غذایی محقق می شود.
حقیقی گفت: بخش عمده ای از مردم استان مرکزی از اضافه وزن که منشاء بیماری هایی از قبیل دیابت، فشار خون، کبد چرب و نارسایی های گوارشی است، رنج می برند و یکی از محورهای سند امنیت غذایی استان، آگاهی بخشی عمومی در این حوزه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار کرد: همانطور که نسبت به سواد آسیب های اجتماعی مردم حساسیت وجود دارد باید نسبت به سواد سلامت مردم نیز اهمیت قائل شد، چرا که در غیر این صورت ضمن کاهش میانگین امید به زندگی، هزینه های سربار به دولت و خانوارها تحمیل می شود.
وی بیان کرد: شهرستان تفرش به عنوان مهد تربیت پزشک در نقاط مختلف کشور معرفی شده که سهم مشارکت پزشکان این خطه نیز در تدوین سند امنیت غذایی استان مرکزی به خوبی دیده شود.
حقیقی همچنین به استفاده از ظرفیت انجمن های مردم نهاد در تدوین سند امنیت غذایی استان مرکزی تاکید کرد و گفت: سند امنیت غذایی استان باید با رویکردی علمی و اجرایی و شاخص‌پذیری هدفمند به پیش رود و از تجربه های استان‌های موفق نیز در تدوین آن استفاده شود.
در راستای سند امینت غذایی استان مرکزی 6 کمیته مرتبط با عضویت دستگا‌ه های مختلف فعال است.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.