به گزارش ایرنا، سیدعلی آقازاده روز چهارشنبه در بازدید از شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند،افزود: واگذاری واحدهای تولیدی به بخش خصوصی و چابک سازی دولت بر اساس قانون تاکید شده است و همه موظف به احترام و پذیرش قانون هستند، اما سازمان خصوصی سازی نیز باید ظرفیت مدیریتی و مالی متقاضیان را در نظر داشته باشد.
وی ادامه داد: در 10 سال گذشته واحدهای تولیدی بسیاری که از شرایط مناسب تولیدی و درآمدی برخوردار بودند به بخش خصوصی واگذار شدند که امروز به دلیل سوء مدیریت و نبود نظارت های کافی به تعطیلی کشیده شده اند.
استاندار مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی هپکو و آونگان اراک نمونه بارز واحدهای موفقی هستند که به دلیل واگذاری های بی برنامه نه تنها توان پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارند، بلکه به بار سنگینی برای دولت تبدیل شده اند.
وی افزود: پالایشگاه شازند به عنوان نماد ارزشمند مهندسی و اقتدار نظام اسلامی مورد حمایت استانداری مرکزی است و مکاتبات بسیاری نیز در واگذاری اصولی این شرکت با سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد و دارایی انجام شده است.
آقازاده اضافه کرد: پالایشگاه شازند بعد از 25 سال، امروز در شکوفایی مثال زدنی و بهره وری بالا قرار دارد و با تولید روزانه 16 میلیون لیتر بنزین و 12 میلیون لیتر گازوئیل نقش مهمی در خودکفایی محصولات نفتی در کشور دارد بنابراین واگذاری این واحد پالایشگاهی باید به شکلی برنامه ریزی شود که ضمن حفظ این جایگاه ارزشمند، به ظرفیت تولید روزانه این شرکت اضافه شود.
وی گفت: سازمان امور مالیاتی از ابتدای بهمن ماه امسال حساب های بانکی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند را مسدود کرده که برای گشایش این حساب ها نیز پیگیری های لازم در دست انجام است.
استاندار مرکزی یادآوری کرد: همه تولیدات شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند با نظارت های دولتی به فروش می رسد و درآمد آن نیز به خزانه دولت واریز می شود و سازمان امور مالیاتی باید از مراجع دیگر به دنبال جذب مالیات پالایشگاه باشد.
آقازاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به زمان تعمیر اساسی پالایشگاه و بروز خطرات ناشی از تاخیر در این اقدام مهم، سازمان امور مالیاتی باید در اسرع وقت نسبت به گشایش حساب های بانکی این شرکت اقدام کند.
وی، نسبت به جذب نیروی انسانی در تعمیرات اساسی و خرید محصولات مورد نیاز پالایشگاه، از داخل استان تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند نیز گفت: این شرکت با تولید روزانه 250 هزار بشکه بیشترین تولید از نفت خام را در بین پالایشگاه های کشور دارد.
علیرضا امین افزود: مرحله نخست پالایشگاه شازند با ظرفیت روزانه 150 هزار بشکه تبدیل نفت خام بعد از جنگ تحمیلی به بهره برداری رسید و طرح توسعه این شرکت نیز از سال 1385 آغاز شد.
وی اظهار کرد: بعد از اجرای طرح توسعه تولید گاز مایع این واحد پالایشگاهی از روزی یک میلیون لیتر به سه میلیون 600 هزار، بنزین سوپر از یک میلیون بشکه به سه میلیون 600 هزار بشکه، بنزین یورو چهار از سه میلیون 700 هزار به هشت میلیون و 600 هزار بشکه، گازوئیل از هفت میلیون 700 هزار به هشت میلیون و 900 هزار بشکه و تولید گوگرد از 60 به 650 تن رسید.
وی عنوان کرد: افزایش ظرفیت از 150 به 250 هزار بشکه، افزایش تولید بنزین در ازای کاهش نفت کوره، افزایش کیفیت محصولات فعلی و آینده به استانداردهای یورو چهار و اصلاح فرآیندها برای دریافت خوراک مخلوط نفت خام سبک و سنگین به جای نفت سبک، مهمترین اهداف طرح توسعه این پالایشگاه بود.
شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند پس از جنگ تحمیلی بهره برداری شد و طرح توسعه این واحد نیز از سال 1385 آغاز و تیرماه سال 89 به بهره برداری رسید.
2 هزار و 403 نفر در شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند اشتغال دارند.
3017/6991/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.