به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: انتقال رنو به استان مرکزی از خواسته های مطرح شده از سوی مدیریت ارشد استان در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی بود که بلافاصله و بعد از یک هفته پیگیری و رایزنی مداوم در تهران به نتیجه رسید.
استاندار مرکزی تصریح کرد: این موضوع که در دو سال اخیر بالاخص در ماههای گذشته بعنوان یکی از دستور کارهای مهم مجموعه دولت در استان بود، با پیگیری و همکاری بخشهای مختلف و همچنین پیگیری نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی و دستگاههای مربوطه ، در نهایت با موافقت سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن کشور روبرو شد.
وی ادامه داد: در ماه های گذشته و بدلیل درخواست و پیگیری برخی مسئولین استان های دیگر برای انتقال این پروژه به آن استان ها، این پروژه با وقفه هایی روبرو شده بود که با رایزنی و تلاش های گسترده مسئولین استان و با توجه به ظرفیت های استان نهایتاً با نظر مساعد مدیران این شرکت و وزارت صنعت پروژه به استان بازگشت.
به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در موضوع سرمایه گذاری مستقیم خارجی در دولت تدبیر و امید، این شرکت مهم اروپایی (رنو) علاقمند به بیش از ۵۱ درصد سرمایه گذاری در ایران است.
وی تاکید کرد: که این شرکت از سایتهای مختلف سراسر کشور برای شروع کار از ابتدا یا برای استفاده از سایتهای کار شده، بازدید کردند که در حوزه واحدها و سایتهای کار شده یکی از واحدهای صنعتی ساوه از گزینه های انتخابی آنها بوده است و انتخاب نهایی بر عهده سرمایه گذار است.
شریعتمداری در این نشست اظهار امیدواری کرد: قرارداد نهایی نیز بزودی در همین نقطه یعنی شهرستان ساوه به امضا برسد.
آقازاده استاندار مرکزی نیز در هفتادمین نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد با تاکید بر استقرار کارخانه رنو در استان مرکزی گفت: حضور این شرکت در استان مرکزی 10 ها هزار میلیارد گردش مالی استان را افزایش میدهد و توسعه تولید و صنعت را رقم میزند.
وی همچنین اظهار کرد: طرح شرکت رنو در استان مرکزی از هر جهت مورد حمایت جدی قرار خواهد گرفت و نیازهای سرمایه گذاران برای اجرای این طرح در اسرع وقت تامین خواهد شد و از حضور این سرمایه گذار استقبال خواهیم کرد.
در همین راستا بهاروند فرماندار شهرستان ساوه نیز گفت:برای ارائه خدمات و اجرای زیرساخت های لازم در سایت بن رو هیچ تنگنایی وجود ندارد.
وی افزود: قرارداد سرمایه گذاری رنو در تابستان امسال با طرف فرانسوی به امضا رسید و قرار است در صورت تاسیس این کارخانه 6 هزار شغل جدید در این شهرستان ایجاد و در پایین دست این صنعت خودرویی، حدود 70 قطعه ساز نیز فعالیت کنند.
مشاور خودرویی وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: طرح ملی تولید خودرو رنو با ظرفیت 300 هزار دستگاه در سال جاری با همکاری شرکت خودروسازی رنو فرانسه در ساوه آغاز می شود.
علی مرادلو افزود :150 هزار دستگاه خودرو برای شروع به کار در نظر گرفته شده که با گسترش ظرفیت، به 300 هزار دستگاه قابل افزایش است.
وی اظهار کرد: هدف وزارتخانه در این طرح افزایش سطح رقابت است تا قطب سوم صنعت خودرو تشکیل شود و در کنار آن صنعت قطعه سازی گسترش یابد.
گفتنی است تغییر کاربری زمین، تامین آب ، برق ، گاز، گمرک، پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت و.. ازجمله مهمترین نیازهای اولیه این شرکت است که در حال پیگیری و اجراست.
لازم به ذکر است: هم اکنون استان مرکزی بیش از یکصد واحد صنعتی تولید کننده قطعات خودرو و ۱۰ واحد صنعتی بزرگ تولیدکننده خوروهای سنگین دارد. از طرفی در حال حاضر حدود 100 هزار دانشجو در رشته های مختلف ازجمله رشته های فنی و صنایع در استان مرکزی مشغول به تحصیل هستند که ظرفیت خوبی از نظر تخصصی و فنی است.
موقعیت جغرافیایی استان مرکزی از نظر نزدیکی به پایتخت و همچنین فرودگاه بین المللی بسیار ویژه است و این مساله می تواند تسهیل کننده روند پیگیری ها و سرمایه گذاری باشد.
یکی از اهداف مهم این طرح در استان و کشور انتقال تکنولوژی روز به کشور و استان و ارائه آخرین تکنولوژی و دستاورد این شرکت در زمینه خودروسازی در ایران است.
۴۶
کپی شد