به گزارش ایرنا، کاوه فلک افلاکی عصر شنبه در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: 22 بهمن روز تجدید میثاق مجدد با آرمان های امام راحل و شهدا است و همه وظیفه دارند در این روز، حماسه ماندگار دیگری خلق کنند.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: جمهوری اسلامی ایران تاکنون در مقابل تمام فتنه های دشمنان آگاهانه و هوشیارانه عمل کرده و این هوشیاری باید روز به روز تقویت شود.
فلک افلاکی تصریح کرد: بسیاری از کلانشهرهای کشور دارای تیم های ورزشی مطرح و صاحب افتخاری در سطح لیگ های برتر هستند و جایگاه ورزش باید برجسته تر شود.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک در نطق پیش از دستور صحن علنی این شورا گفت: پیروزی انقلاب در سال 57 نقشه راهی برای آینده درخشان ایران اسلامی ترسیم کرد.
ایرج رضایی افزود: در راه پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی، دشمنان قسم خورده این مرز و بوم همه تلاش خود را برای بزرگ نمایی کاستی ها و کنار زدن دستاوردهای انقلاب از اذهان عمومی به کار گرفته اند.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: نفوذ رسانه ای و نفوذ فرهنگی دشمن را باید جدی گرفت و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب همواره راهگشای جوانان و ملت انقلابی است.
وی گفت: همه باید تلاش کنند تا با تصمیم درست، به موقع، با عشق، علاقه و وحدت کلمه، ایران اسلامی به قله های شکوفایی، اقتدار و مدیریت کار آمد بیش از پیش دست یابد.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک اضافه کرد: شوراها به عنوان تشکل های اجرایی و مدنی در نظام های مردم سالار از اهمیت خاصی برخوردارند و به عنوان نهادی مشورتی، نمادی حقیقی از حضور مردم در اداره جامعه به شمار می روند.
وی گفت: در قانون اساسی نیز شوراها، گامی در جهت توسعه سهم مشارکت مردم در نظام اجرایی جامعه محسوب می شوند و بر اساس آن بخشی از امور اداری استان ها، شهرستان ها، بخش ها و روستاها به مردم واگذار می شود.
رضایی بیان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران 9 اصل (به طور مستقیم یا غیر مستقیم) به شوراهای شهر و روستا مربوط می شود.
عضو شورای اسلامی ادامه داد: کمک به تدوین و تصویب قوانین و مقررات، گزینش مدیران شهری، نظارت بر عملکرد شهرداران و دهیاران، و نیز استیضاح و عزل شهرداران، تدوین بودجه های سالانه مناطق شهری و رایزنی های مستمر با دولتمردان از جمله مهمترین وظایف ذاتی شوراهای اسلامی است.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: فعالیت شورا ها به عنوان نمادی از مشارکت های مدنی در ایران در حال کسب تجربه کاری است اما تاکنون مورد توجه مردم و گروه های مختلف بوده است.
رضایی بیان کرد: شوراها می توانند نقشی کارآمد و اعتماد ساز در جامعه داشته باشد و این مهم می طلبد مسئولان استان مرکزی توجه ویژه به این جایگاه مهم داشته باشند.
شهردار اراک نیز در این نشست گفت: بودجه پیشنهادی شهرداری برای سال آینده با انتقاداتی از سوی اعضای شورای شهر همراه بود که برخی تغییرات در آن با برگزاری نشست های مختلف لحاظ شده است.
داود تاجران افزود: اتمام طرح های عمرانی نیمه تمام از جمله چهار تقاطع غیرهمسطح ورزش، شریعتی، علم الهدی و صیدی از جمله مهمترین برنامه های سال 97 شهرداری اراک است.
وی بیان کرد: مسائل حمل و نقل و ترافیک، زیبا سازی شهر، ساماندهی ورودی های شهر اراک، انتقال صنوف مزاحم، رفع مشکلات و توسعه زمین برای آرامستان، ایجاد زمینه اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست و ایجاد 6 میدان میوه و تره بار محلی، بخش دیگری از برنامه های در دستور کار برای سال آینده است.
در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک برخی موارد بودجه سال 97 شهرداری اراک مور بحث و بررسی قرار گرفت.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این شهر 520 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
3005/3075/خبرنگار: معصومه صفری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.