به گزارش ایرنا، محمدرضا منصوری در نشست شورای اداری ساوه افزود: آبرسانی به شهر ساوه یکی از این طرح ها است که با اختصاص 90 میلیارد ریال اعتبار عملیات اجرایی آن آغاز و تاکنون 40 کیلومتر لوله گذاری خط انتقال از سد کوچری انجام شده است.
وی توضیح داد: ساخت بیمارستان ساوه نیز امسال مجوز از دولت و سازمان برنامه و بودجه دارد و با اعتبار 20 میلیارد ریال، عملیات اجرایی آن در ایام الله دهه فجر کلید می خورد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کنارگذر ساوه نیز به عنوان دیگر طرح بزرگ ساوه امسال 10 میلیارد ریال اعتبار دارد و عملیات اجرایی آن با عنوان کنارگذر شرقی یا شمالی شهر ساوه در راستای توسعه زیرساخت های حمل و نقل در شهر ساوه مورد موافقت دولت قرار گرفته است.
منصوری به تصویب قانون جدید واگذاری انشعاب گاز به مناطق حاشیه ای و برخی نقاط اشاره کرد و افزود: بخش های غیربرخوردار جامعه با وضع این قانون از نعمت گاز بهره مند شوند.
وی در خصوص برخی انتقادات از قانون مالیات ارزش افزوده گفت: اخذ مالیات ارزش افزوده همیشه به صورت استانی بوده و مالیات ها نیز با همین کیفیت در قانون پنجم به شهرستانی تبدیل شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت ادامه داد: برخی از اهالی نوبران و خرقان در مورد اراضی منابع ملی مشکلاتی دارند که حل آن نیاز به لایحه دولت دارد و نمایندگان تلاش خود را در این خصوص خواهند داشت.
منصوری به انتخاب مدیران بومی در ساوه تاکید کرد و افزود: حلقه مدیریتی کارآمد برای این شهرستان مدنظر است و حذف مدیران سفارشی و نالایق به کمک دستگاه قضایی دنبال می شود.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه نیز در این نشست گفت: ستاد دهه فجر ساوه برنامه های متنوعی را برای این ایام تدارک دیده است که در خصوص طرح های عمرانی تلاش بر این است که طرح های دارای اعتبار آغاز شود و حفظ اعتماد مردم به عنوان سرمایه اجتماعی محور برنامه ها در این ایام است.
محمد بهاروند اظهار کرد: علاوه بر حضور مسئولان استانی و شهرستانی در بهره برداری طرح های عمرانی دهه فجر، تمامی تلاش برای برگزاری مردمی برنامه ها به کار گرفته شده است.
وی با یادآوری تاکید امام راحل و رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم بیان اقدامات و کارهای انجام شده توسط دستگاه ها به مردم، افزود: دستگاه های اجرایی و مدیران شهرستان ساوه باید بکوشند تا خدمات و فعالیت های انجام شده در حیات 40 ساله انقلاب را به خوبی تشریح کنند و امید و نشاط را در جامعه بسط دهند.
فرماندار شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: ارتباط هدفمند و تنگاتنگ مدیران با رسانه ها تکلیف است و باید در ایام دهه فجر خدمات و دستاوردهای دولت و نظام به بهترین شکل به آگاهی اقشار جامعه برسد.
بهاروند گفت: خدمت رسانی تکلیف جدی مسئولان است و مطالبات و مشکلات باید با حساسیت و دقت پی گرفته شود و نمونه خوب این خدمت در همکاری شورای شهر، شهرداری و دستگاه قضایی ساوه برای حل مشکل اعطای انشعابات و خدمات به مناطق حاشیه ای رقم خورده است.
وی با تاکید بر لزوم رفع مشکل مالکیت برخی اراضی کشاورزی ساوه با منابع طبیعی افزود: ارائه مستندات در این زمینه و همراهی در گره گشایی از مشکل ضروریست.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه ادامه داد: انتصابات در ساوه بر اساس خرد جمعی و با هماهنگی است و ملاک مدیر خوب شایسته سالاری و درایت در انجام کار است که این مهم نباید با پافشاری بر بومی بودن خدشه دار شود زیرا عملکرد و رفتار مدیر در پیشبرد امور اهمیت زیادی دارد.
بهاروند تاکید کرد: باید با دلسوزی و همدلی برای پیشرفت شهرستان ساوه به عنوان شهر نمونه کوشید.
رئیس دادگستری شهرستان ساوه نیز در این نشست بر لزوم تکریم ارباب رجوع و برخورد با کارمندان متخلف در سیستم های اداری تاکید کرد.
هادی ملکی افزود: پرونده اختلاف اراضی میان برخی کشاورزان و منابع طبیعی در ساوه به نحوه اجرای قانون در کمیسیون ماده 56 است که باید بررسی شود و نواقص موجود باید برطرف شود.
سهراب پاژنامه رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان ساوه نیز در این مورد اظهار کرد: افرادی که قبل از سال 41 بر اساس نقشه های هوایی سابقه کشت در زمین های مورد اختلاف در ساوه را دارند ، پرونده آنان در کمیسیون با نگاه مساعد رسیدگی می شود.
وی افزود: کلید حل مشکل اختلاف اراضی کشاورزی در برخی نواحی ساوه احیای کمیسیون ماده 34 است.
ساوه دومین کانون جمعیتی و قطب مهم اقتصادی استان مرکزی پس از اراک محسوب می شود.
6539 6013/خبرنگار: یحیی معماری *** انتشار دهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.