محمدرضا منصوری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا،‌ گفت: بررسی فرآیند اعلام ورشکستگی های واحدهای تولیدی و صنعتی کشور‌ نیازمند پیگیری های کارشناسانه است و در این راستا علاوه بر نظارت دستگاه قضایی به تشکیل یک کمیته تخصصی نیز نیاز است.
محمد رضا منصوری اظهار کرد: دستگاه قضایی و دادگستری ها باید با دقت نظر بیشتری در خصوص اعلام ورشکستگی برخی مراکز تولیدی و صنعتی کشور ورود کنند و گرچه بعضی از این صنایع واقعا ورشکسته شده اند.
وی افزود: در صورت تشکیل کمیته ای تخصصی با رویکرد کارشناسی، علاوه بر جلوگیری از بروز مفاسد اقتصادی، شرایطی ایجاد خواهد شد که میلیاردها تومان پول بانک ها و مردم از بین نرود.
منصوری گفت: در بررسی هایی که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس صورت گرفت به مواردی از اعلام ورشکستگی ها دست یافتیم که نیازمند پیگیری های موشکافانه است.
وی به رکود اقتصادی برخی از شرکت های دولتی اشاره کرد و گفت: دلیل اصلی ورشکستگی این گونه شرکت ها به سوء مدیریت بر می گردد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت گفت: باید کمیته ای تخصصی برای ریشه یابی و راستی آزمایی اعلام ورشکستگی های واحدهای تولیدی و صنعتی کشور تشکیل شود تا از تعطیلی کارخانه ها و ‌بیکاری کارگران جلوگیری شود.
در شهرستان ساوه 637 واحد صنعتی و معدنی و چهار شهرک صنعتی فعالیت می کنند که حدود 44 درصد از کل اشتغال استان مرکزی را به خود اختصاص داده اند.
ساوه دومین شهر پرجمعیت استان مرکزی است که شهر صنعتی کاوه را به عنوان باسابقه ترین شهر صنعتی کشور در خود جای داده است و اکنون بیش از 500 واحد صنعتی کوچک و بزرگ در آن حیات اقتصادی دارند.
3075 /6539/ خبرنگار: یحیی معماری ***‌ انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.