محمدرضا حاجی پور روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: میزان وصولی از حقوق دولتی معادن استان مرکزی در سال گذشته در این استان 209 میلیارد ریال بود که امسال نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: در سال جاری 47 پروانه اکتشاف جدید در استان مرکزی صادر شده که این مهم نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 22 پروانه صادر شده است بیش از 113 درصد رشد دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، شمار گواهی های صادر شده در 9 ماه نخست امسال را 15 گواهی دانست و گفت: عملکرد این حوزه نیز نیست به مدت مشابه قبل آن 150 درصد رشد دارد.
وی با بیان اینکه 44 پروانه بهره برداری معادن در سال گذشته در استان صادر شد، عنوان کرد: در سال جاری 59 پروانه بهره برداری صادر شده که این مهم نیز 34 درصد رشد داشته است.
حاجی پور، صدور پروانه های اکتشاف، گواهی و گواهی های بهره برداری در نقاط مختلف استان را نا محدود عنوان کرد و گفت: نداشتن معارض در اراضی پیشنهادی و برخورداری متقاضیان از صلاحیت فنی و مالی مهمترین شروط صدور پروانه های بهره برداری و اکتشاف معادن است.
وی گفت: در مجموع بیش از 2 هزار و 40 میلیارد ریال در معادن استان مرکزی سرمایه گذاری شده که حدود 193 میلیارد ریال از این سرمایه گذاری در سال جاری بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ظرفیت اسمی معادن استان مرکزی را 26 میلیون و 659 هزار و 463 تن عنوان کرد و گفت: ظرفیت اسمی معادن استان در سال جاری بیش از 24 میلیون و 174 هزار و 513 تن برآورد شده است.
وی، فرسوده بودن ماشین آلات و ناوگان بهره برداری معادن را مهمترین مشکلات این بخش دانست و گفت: معادن بخش قابل توجهی برای توسعه پایدار در هر جامعه محسوب می شود که در صورت توجه ویژه به این بخش می توان ضمن اشتغالزایی مولد گامی اساسی در راستای بالا بردن تولید ناخالص ملی برداشت.
سه هزار و 911 نفر در 530 معدن نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
3017/6013/ خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.