ساحل سها روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این پروانه ها در زمینه اوزان و مقیاس ها، ایمنی و برق و الکترونیک، بسته بندی و سلولزی، خودرو و نیرو محرکه، ساختمانی و معدنی، شیمیایی، غذایی و کشاورزی، مکانیک و فلز شناسی، مهندسی پزشکی، نساجی و چرم صادر شده است.
وی ادامه داد: این پروانه ها برای 503 فرآورده در گرایش غذایی و کشاورزی، 265 فرآورده در گرایش ساختمانی و معدنی، 248 فرآورده در گرایش شیمیایی، 147 فرآورده در گرایش ایمنی و برق و الکترونیک و 120 فرآورده در گرایش مکانیک و فلز شناسی صادر شده است.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی افزود: همچنین 49 فرآورده در گرایش بسته بندی و سلولزی، 32 فرآورده در گرایش نساجی و چرم، 29 فرآورده در گرایش مهندسی پزشکی، 22 فرآورده در گرایش خودرو و نیرو محرکه و 9 فرآورده در گرایش اوزان و مقیاس ها در این اداره کل پروانه کاربرد نشان استاندارد را کسب کرده اند.
سها گفت: برای این فرآورده ها تا کنون یک هزار و 122 پروانه نشان استاندارد توسط اداره کل استاندارد استان مرکزی صادر شده است که این پروانه ها در بازه زمانی اعتبار، توسط کارشناسان مورد ممیزی، نمونه برداری و آزمون فرآورده ها قرار می گیرند.
وی ادامه داد: کاربرد علامت استاندارد ایران نشانگر تعهد تولید کننده به رعایت ضوابط ، موازین و استمرار انطباق مشخصات کالا با استاندارد ملی است و بر اساس قانون تولید، توزیع و فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری با کیفیت پایین تر از استاندارد یا بدون نشان استاندارد ممنوع است.
664 واحد تولیدی مشمول مقررات استاندارد اجباری در استان مرکزی فعالیت دارند.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.