به گزارش ایرنا، دکتر محمدرضا جیریایی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: 250 میلیارد ریال این مبلغ بدهی های سال گذشته و یک هزار و 150 میلیون ریال آن مربوط به بدهی های سال جاری اداره کل بیمه سلامت این استان به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد است که بیشترین بدهی این اداره کل مربوط به موسسات درمانی دولتی و دانشگاه های علوم پزشکی محسوب می شود.
وی جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان مرکزی را 615 هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: هم اکنون 45 درصد جمعیت استان از خدمات بیمه ای سازمان بیمه سلامت بهره مند می شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: از تعداد کل بیمه شدگان این استان 89 هزار و 944 نفر تحت پوشش بیمه کارکنان دولت، 361 هزار و 708 نفر تحت پوشش صندوق بیمه روستایان و بقیه آنان تحت پوشش بیمه سایر قرار دارند.
دکتر جیریایی با یادآوری آغاز طرح صندوق بیمه همگانی از سال 93 تاکنون خاطر نشان کرد: در این طرح برای افراد فاقد هرگونه بیمه و افراد نیازمند زمینه بهره مندی از خدمات درمانی بیمه سلامت در تمامی مراکز درمانی فراهم شد و 117 هزار نفر از افراد ساکن استان مرکزی از خدمات بیمه درمان رایگان این اداره کل بهره مند شدند.
وی یاد آور شد: از ابتدای اجرای طرح همگانی بیمه سلامت تا پایان سال گذشته بیش از 900 میلیارد ریال هزینه درمانی توسط این سازمان برای این افراد پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: از ابتدای آبان ماه امسال به دلیل برخی مشکلات اعتباری و مالی خدمات درمانی صندوق بیمه همگانی سازمان بیمه سلامت به مراکز درمانی دولتی محدود شده است.
وی بیان کرد: افراد تحت پوشش این صندوق می توانند با پرداخت 50 درصد حق بیمه معادل 2 میلیون و 400 هزار ریال در سال از خدمات این صندوق در مراکز درمانی خصوصی نیز بهره مند شوند.
دکتر جیریایی، 15 درصد بیمه شدگان تحت پوشش اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی را بیمه شدگان صندوق بیمه دولت و بقیه را مربوط به صندوق روستاییان، همگانی و سایر اقشار عنوان کرد و گفت: هم اکنون تراز درآمدی صندوق بیمه کارکنان دولت مثبت است ولی کاهش بودجه این سازمان در سال آینده مشکلاتی را در ارایه خدمات در سایر صندوق های بیمه سلامت به همراه دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی حق بیمه دریافتی از صندوق های بیمه همگانی، روستاییان و سایر اقشار را حدود هفت درصد حداقل حقوق کارگران دانست و افزود: هم اکنون سرانه هزینه ارایه خدمات بیمه به هر فرد در این صندوق ها حدود 380 هزار ریال است.
دکتر جیریایی یاد آور شد: سال گذشته ارایه خدمات بیمه ای به صندوق های بیمه روستاییان، همگانی و سایر اقشار 125 میلیارد ریال زیان انباشته برای این سازمان به همراه داشت که 80 میلیارد ریال آن از طریق فروش اوراق بهادار جبران و 45 میلیارد آن به سال جاری منتقل شد.
وی پیش بینی کرد: کاهش 3 درصدی بودجه سازمان بیمه سلامت در سال آینده 160 هزار میلیارد ریال زیان انباشته برای این سازمان به همراه دارد.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی خاطر نشان کرد: اختصاص یک درصد از ارزش افزوده، تخصیص بخشی از درآمد حاصل از کالاهای آسیب رسان به سازمان بیمه سلامت و مدیریت منابع از جمله راهکارها برای کاهش زیان انباشته و ارایه خدمات به بیمه شدگان این سازمان است.
بیش از 97 درصد از موسسه های درمانی، بیمارستانی، آزمایشگاهی و داروخانه استان با این اداره کل طرف قرارداد است.
1955/3075/خبرنگار:مهدی عظیمی *** انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.