علیرضا جلالوندی روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 120 میلیارد ریال یارانه کشمش به استان مرکزی اختصاص یافته که تاکنون 90 درصد آن به کشاورزان پرداخت شده است و 10 درصد باقی مانده با انجام تسویه حساب و بررسی نهایی تا بهمن ماه به کشاورزان پرداخت شود.
وی، یارانه اختصاص یافته به هر کیلوگرم محصول کشمش کشاورزان استان مرکزی را حدود پنج هزار ریال عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون حدود چهار هزار و 500 ریال از این مبلغ در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
مدیرتعاونی روستای استان مرکزی خاطر نشان کرد: این مبلغ یارانه بابت خرید 24 هزار تن کشمش به پنج هزار کشاورزان استان پرداخت است.
جلالوندی گفت: از میزان کل محصول کشمش خریداری شده حدود 21 هزار تن آن از کشاورزان شهرستان خنداب بوده است.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن جزء 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعالند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و دو دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.